Hultstigen 20 – 6 – Enköpings kommun

Utgångspris: 5 145 500 kr

Beskrivning av Hultstigen 20

Nu har du chansen att förverkliga ditt drömboende i vackra Bredsand, Enköping!

Vi, tillsammans med A-hus erbjuder två vackra tomter á ca 1000 m2 där du kan bygga ditt eget paradis i ett fantastiskt läge.

Förslag på husmodell är Villa Vallda i modern stil. Ett 1-planshus på 126 välplanerade kvadrat där alla får utrymme att trivas.

Kliv in genom den väderskyddade entrén och du kommer in i ett ombonat kök med egen matplats som vetter mot framsidan. Här öppnar den avslappnade bardisken upp mot det ljusa vardagsrummet med sina stora fönster mot uteplatsen. En smart planlösning med välplanerade rum gör det lätt att trivas. Ert sovrum är stort och har ett lyxigt privat badrum. Barnen har två egna sovrum och ett rejält tilltaget sällskapsrum att umgås med kompisar i. Och med ett eget kontor blir det lätt att stänga dörren om sig och jobba ostört.

Från ditt kommande hus når du Mälaren och fina badstränder efter ca 10 minuters promenad. Tomterna omringas av en fantastisk natur, där stora ekar och björkar skapar en naturskön inramning. Skapa en livsstil där naturen blir din granne och lugnet är en del av vardagen.

Totalpris: 5 145 500 kr inkl. tomtköp, lagfartskostnad, husbyggnation i totalentreprenad, bygglovskostnader, kontrollansvarig och vatten och avlopp.

Självklart kan man välja ett annat hus ur A-hus breda utbud av husmodeller så länge det följer detaljplanen. Kontakta oss för att ta reda på vilket hus som passar er bäst.

Observera att det endast är exempelbilder som kan innehålla tillval som kan påverka priset.
Bjurfors förmedlar endast tomten. Entreprenadkontrakt skrivs med A-hus.

https://www.a-hus.se/tomter/tomter/sjoglimten-enkoping-tomt-1

För mer info kontakta:

Anton Törne
0733060196
[email protected]

Pernilla Blomfelt
0737083122
[email protected]

Karta för Hultstigen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bredsand-enkopings-kommun-hultstigen-20-21318330

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.