Huljen 174 – 4 – Sundsvalls kommun

Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Huljen 174

Välkommen till Huljen 174 och denna välskötta fastighet med magisk utsikt över sjön.
Här bor man bekvämt i ett plan med välkomnande hall, 2 sovrum, badrum samt ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet.
I vardagsrummet finns kamin för uppvärmning samt mysfaktor. I anslutning till vardagsrummet finns ett stort allrum/matrum som byggdes till 2012 med utgång till uteplats.

På fastigheten finns en carport med tillhörande förrådsutrymme, vedbod och gästrum. Vidare finns här en bastustuga samt snickarbod och skotergarage.

Nyinsatt luft/luftvärmepump under hösten 2023.
Fiber finns indraget.
Tomten erbjuder äppelträd, körsbärsträd, vinbärsbuskar, rabarber, hallon samt lingon och blåbär. Och goda odlingsmöjligheter i flera pallkragar.
Inom samfälligheten finns det två bryggor med båtplatser.

Här bor flertalet åretruntboende, inbäddat i vacker natur med utsikt över Huljesjön. Sommartid kan du njuta av små badplatser, fiske och båtliv. Huljen har oändliga strövområden, bärmarker och Gusturleden, som är en vandrings- och ridled på historisk mark. Vintertid kan du ta skotern direkt från tomten ner till Huljesjön där du når flertalet skoterleder åt både norr och söder. Lägger sig isen innan snön kommer så bjuder sjön på fantastisk åkning på långfärdsskridskor. Det finns en aktiv byförening som samlar boende från ett större område runt Huljen. Bra väg ca 25 min till centrala Sundsvall. Det finns bussförbindelse vardagar. Det är även bra väg västerut ner till E 14 via Nedansjö.

Välkommen att boka er visning via vår hemsida!

Karta för Huljen 174

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-huljen-sundsvalls-kommun-huljen-174-21346700

Avstånd till vatten: 50 meter

Foto av: Hannah Bojesen @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.