Hudene Berget 1 – 6 – Herrljunga kommun

Utgångspris: 1.150.000 kr

Beskrivning av Hudene Berget 1

Varmt välkomna till Hudene och denna trevligt belägna villa, ett stenkast från Nossan. Bostaden är uppförd omkring förra sekelskiftet och har ett visst renoveringsbehov. Den som söker ett framtida boende med potential, vill ha naturen inpå knuten och samtidigt ha ett bekvämt avstånd till samhället med brett serviceutbud och goda kommunikationer har kanske här hittat helt rätt?

Entréplanet inrymmer trivsamt kök med matplats, matsal med utgång till altan, vardagsrum med öppen spis, sovrum/kontor och WC. Ovanvåning med 3 sovrum, WC, separat duschrum och goda förvaringsmöjligheter i sidovindar. Källare med matkällare och pannrum/tvättstuga. Uppvärmning via bergvärme bidrar till låga driftskostnader.
Kommunalt vatten och avlopp. Fiberanslutning finns.

På fastigheten finns också ett enklare garage. Stor lättskött tomt omgärdad av stenmur.
Försäljningen avser två fastigheter varav den ena fastigheten är en obebyggd tomt. Den totala tomtarealen uppgår till 2 666 kvm.

Här finns alla möjligheter för en ny ägare att sätta sin egen prägel på sitt framtida drömboende i en fantastisk miljö.

Till skolan med åk F-6 är det knappt 500 m. Hudene är beläget ca 5 km söder om Herrljunga, utmed ån Nossan, och präglas av en vacker natur, närheten till strövområden och den populära 18-håls golfbanan.

Karta för Hudene Berget 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hudene-herrljunga-kommun-hudene-berget-1-21304370

Avstånd till vatten: 2200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.