Hovsmedsvägen 3 – 5 – Timrå kommun

Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Hovsmedsvägen 3

Äntligen finns möjligheten att förvärva en otroligt fin villa på populära Hovsmedsvägen i Timrå.

De 147 kvadratmetrarna är fördelade på 2 våningsplan. Entréplan välkomnar er in av en fint renoverad hall som även erbjuder bra med plats för både förvaring och avhängning. Här ligger det ett så praktiskt och snyggt klinkergolv med golvvärme under. Vidare in möts du av ett socialt utrymme med kök och matrum i öppen planlösning. Från köket har du även en utgång till den trevliga altanen som sträcker sig runt halva huskroppen. På detta plan har du även ett rymligt vardagsrum med ljusa ytskikt och bra med utrymme för både soffgrupp och matgrupp. Det finns även ett kaklat badrum och en tvättstuga som också kan fungera som en groventré.

Tar du dig sedan upp för trappan till övervåningen möts du av 3 sovrum, en klädkammare och ett till badrum. Huvudsovrummet har även en egen klädkammare. Planlösningen och rumsfördelningen på denna villa är verkligen perfekt, på entréplan har du de generösa och sociala ytorna där du kan bjuda in vänner och familj för trevliga tillställningar medans övervåningen blir en avskild del för avkoppling.

Tomten har en generös gräsmatta med gott om plats för spel och lek. Som sagt sträcker sig också altanen runt halva huskroppen vilket gör att du också har sol stora delar av dygnet. På tomten finns även 2 uppfarter för bilarna och ett garage.

Området är väldigt familjärt och i de flesta hushåll bor det barnfamiljer. Det finns en gemensam lekpark dit barnen i området går för att umgås och leka, perfekt område för familjen att trivas i. Även fast läget bjuder på en väldigt bra natur och landsbygd är det nära till allt. Det är ca 2,5 km till Timrå Centrum där du finner livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, systembolag, spelbutik och mycket mer. Du tar dig också enkelt ut på e:4an och är i Birsta City på några minuter och i Sundsvalls centrum på ytterligare några minuter.

I kombination av ett attraktivt läge och fint hus gör detta till ett perfekt köp, detta får ni inte missa!

Är du intresserad av bostaden men det finns inga visningstider som passar dig? Hör då av dig till mig så ordnar vi det.

Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att vara förberedd och påbörja processen på ett tryggt sätt.

Välkommen att kontakta mig:
Tel: 073-073 06 91
Mail: [email protected]

Karta för Hovsmedsvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-147m2-vavland-timra-kommun-hovsmedsvagen-3-21346976

Avstånd till vatten: 1400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.