Höskullevägen 13 – 4 – Kalmar kommun

Utgångspris: 2.795.000 kr

Beskrivning av Höskullevägen 13

Praktiskt, inflyttningsklart och rymligt hus på lugnt barnvänligt läge! Endast ca 20 min norr om Kalmar i trivsamma och lantliga Läckeby hittar vi denna välskötta enplansvilla med bra planlösning och en härlig baksida med altan i bästa sydväst-läge! Dessutom en hörntomt och granne med jättefin lekplats dit barnen kan ta sig själva via öppning i häcken! På tomten finns även ett Attefallshus som byggdes 2019 med luftvärmepump, el och fiber. Perfekt som hemmakontor, gäststuga eller kanske till tonåringen?

Villan byggdes till år 2009 och fördelas idag på en social planlösning, vardagsrum med mysig och energieffektiv kamin, snyggt renoverat kök, tre sovrum, två bra badrum, separat tvättstuga samt smart hemmakontor och smarta förvaringsmöjligheter. Utvändigt hittar vi förutom Attefallshuset även en carport med laddbox, isolerat förråd och smart vedförvaring.

Läckeby erbjuder fin gemenskap och promenadavstånd till förskola, skola, service och kommunikationer. Åbyskolan är väldigt omtyckt och fick pris för detta av kommunen 2022.

Varmt välkomna att höra av er till oss för mer info!

Karta för Höskullevägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-lackeby-kalmar-kommun-hoskullevagen-13-21297643

4100

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.