Hornstensvägen 4 – 4 – Örebro kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Hornstensvägen 4

I ett mycket bra läge i området och på sparsamt trafikerad gata kan nu er familj få flytta in i detta trivsamma villa i 1,5-plan med tillhörande garage!

Väldisponerad planlösning där ni på entréplanet erbjuds sällskapsytor i ett inbjudande kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp. På entréplanet finns även en gäst-wc samt en separat tvättstuga med utgång till bostadens garage. En trappa upp på husets övervåning nyttjar ni ytterligare sociala ytor i ett allrum med utgång till balkongen med utsikt över trädgården. Övervåningen rymmer två sovrum. Här uppe finns även ett badrum. För den som önskar kan man göra om planlösningen och få till två extra sovrum.

Fin och lättskött trädgårdstomt med välkomnande framsida med altan invid entrén. Från framsidan nås även garaget med tillhörande garageuppfart.

I barnvänliga Lundby har ni allt ni kan tänkas behöva tack vare närhet till Boglundsängens handelsområde med stora och välsorterade mataffärer, butiker och restauranger. Även förskola, skola F-6 och busshållplats finns på gångavstånd!

Välkomna på visning!

Karta för Hornstensvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-lundby-orebro-kommun-hornstensvagen-4-21310703

Avstånd till vatten: 1800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.