Hornasjön 201 – 4 – Härryda kommun

Utgångspris: 2.000.000 kr

Beskrivning av Hornasjön 201

Detta charmiga hus, beläget intill en glittrande sjö, erbjuder en idyllisk tillflyktsort om 66 kvadratmeter. Huset, i ett något eftersatt skick, har stor potential och väntar på att få omfamnas av ny ägares kärlek och omsorg. Den välplanerade layouten inkluderar tre mysiga sovrum, vilket gör det perfekt för en liten familj eller som en fristad för avkoppling och återhämtning. Ett fullt kök erbjuder alla bekvämligheter för matlagning och måltider, medan det rymliga badrummet ger komfort och funktion. Huset inkluderar också ett vardagsrum där man kan umgås och skapa minnen tillsammans.

På tomten finns även ett gästhus, perfekt för besökande vänner eller familjemedlemmar som önskar en privat plats att bo på. Fastigheten har en privat brygga vid sjön, även om den ligger strax utanför tomtgränsen. Detta ger en fantastisk möjlighet till båtliv, fiske eller bara att njuta av den fridfulla atmosfären vid vattnet. Med sin pittoreska plats och möjlighet till både avkoppling och äventyr erbjuder detta hus en fantastisk möjlighet för den som söker efter en fridfull tillflyktsort vid vattnet. Med lite kärlek och omsorg kan det här huset förvandlas till en permanent drömboende eller en perfekt sommaroas.

Även om fastigheten för närvarande är något avlägsen, med de sista 800 metrarna som måste tillryggas till fots, är det värt att notera att det finns planer på att anlägga en väg som kommer att ge lättare tillgång till fastigheten. Kostnad för detta beräknas landa kring 200.000kr, men det är inget som är helt klarlagt. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Avlopp till fastigheten saknas idag. Lösöre som är med på visning ingår i köpet.

Karta för Hornasjön 201

https://www.hemnet.se/bostad/villa-66m2-harryda-kommun-hornasjon-201-21296669

50

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.