Hönefossvägen 10 – 4 – Växjö kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Hönefossvägen 10

Välkommen till Hönefossvägen 10 och denna villa om 92+92 kvadratmeter. Den välskötta trädgården erbjuder fina ytor på både fram- och baksidan. Här finns mycket plats för både lek, avkoppling samt utrymme för den trädgårdsintresserade. På uppfarten som leder upp till garaget finns det plats för flera fordon.

Villans entréplan om 92 kvm erbjuder både sociala ytor och flera sovrum i bra storlek. Bostadens källare gör bostaden komplett med ytterligare 92 kvm av smarta och praktiska ytor. På entréplan finner man det trivsamma köket där man kan njuta av många trevliga middagar. Det tilltagna vardagsrummet har plats för det stora sällskapet och rummet passar utmärkt för såväl umgänge som avkoppling. I den privata delen på entréplan finns flera rymliga sovrum som kan anpassas efter behov samt ett stort badrum. Källaren erbjuder en möblerbar gillestuga med en värmande öppen spis som ger karaktär. Här finns även extra utrymme för hobbyverksamhet eller förvaring. Vidare har fastigheten en vind som lämpar sig utmärkt för smart förvaring.

Fastigheten har kvar mycket av sin charm samtidigt som den har moderniserats genom åren. Renoveringar har genomförts kontinuerligt för att upprätthålla och förbättra standarden. Huset har en flexibel planlösning som kan anpassas efter behov. Här bor man i ett område med närhet till fantastisk natur, nödvändig samhällsservice och med bra kommunikationer in till centrum.

På Araby bor man endast en kort cykeltur eller promenad från stadskärnan och här tar man sig enkelt in till centrum med hela stadens utbud till förfogande. Närheten till de stora handelsområdena I11 och Grand Samarkand gör att man har allt inom räckhåll och för den aktive finns arenastaden med sitt stora utbud inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Karta för Hönefossvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-araby-vaxjo-kommun-honefossvagen-10-21151009

Avstånd till vatten: 1500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.