Holmstugevägen 23 – 6 – Nyköpings kommun

Utgångspris: 5.695.000 kr

Beskrivning av Holmstugevägen 23

I detta fantastiskt fina hus bor du nära naturen och havet. Stor insynsskyddad baksida i söderläge och helt iordningställd tomt med såväl garage och egen lekplats. Härlig golvvärme i hela huset. Här finns stora sällskapsytor på nedre plan samt ett gediget kök med vitvaror från Siemens samt påkostade stenskivor i mörk granit. Centralt i bostaden finns en modern eldstad som smälter in i interiören. Bostadens kök och vardagsrum är ljusa tack vare stora fönsterpartier med moderna svarta spröjs och ljusinsläpp från tre väderstreck. Bostadens nedervåning rymmer också ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med dusch och handfat samt groventré med tvättstuga och ett förråd. På bostadens övervåning finns tre rymliga sovrum, varav två med egna klädkammare. På övervåningen finns även ett allrum som kan användas som sällskapsyta/tv-/lekrum. Alternativ planlösning är ytterligare ett sovrum för den stora familjen. Övervåningen rymmer också ett stort badrum med badkar och lyxigt dubbelhandfat.

På fastigheten har man även installerat ett snyggt stålstaket med gjutna plintar. Framför huset finns ett garage där man förberett med vatten/avlopp för att kunna bygga en gäst/boendedel. Garaget har dessutom elektrisk dörr och med en extra bred garagedörr. Här finns även elbilsladdare och på bostadshusets tak har man installerat solceller.
Bostadshuset är placerat diagonalt i linje med garaget och från uppfarten välkomnar huset dig med sina vackra dubbeldörrar.
Varmt välkommen på visning!

Karta för Holmstugevägen 23

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-arno-nykopings-kommun-holmstugevagen-23-21280652

700

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.