Hökmossvägen 15A – 6 – Nykvarns kommun

Utgångspris: 4.895.000 kr

Beskrivning av Hökmossvägen 15A

Trevlig 1,5-plansvilla med attraktivt läge med närhet till förskolor, skolor och Nykvarns centrum. För dig som pendlar finns tågstationen på bekvämt gångavstånd. Allt för en bekväm och smidig vardag! En dryg kilometer bort finns även en fin badplats med strand och brygga.

Den välplanerade familjevillan inrymmer ett rymligt kök med gott om plats för matlagning och där trivsamma middagar kan avnjutas vid den väl tilltagna matplatsen. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier mot den grönskande trädgården och utgång till det stora trädäcket. Allrummet en trappa upp erbjuder ytterligare sällskapsyta och utgör en utmärkt plats för familjens filmkvällar i tv-soffan. Två helkaklade badrum, varav det nedre totalrenoverades 2021 med stilfulla materialval och skön golvvärme. Det stora övre badrummet inrymmer både bastu, badkar, dusch och plats för relax. Fyra fina sovrum. Stor tvättstuga med groventré och gott om plats för klädvård.

Stort soligt trädäck i vinkel runt huset. Perfekt föra lata dagar i solstolen och trevliga grillmiddagar i god vänners lag. På den lilla kullen på tomten finns ytterligare en charmig uteplats där man kan sitta som herren på täppan och njuta av kvällssolen. Här finns även ett växthus där drömmen om egenodlade tomater och gurka kan gå i uppfyllelse. Den inbjudande trädgårdstomten erbjuder i övrigt plana gräsytor för roliga bollekar och barnens studsmatta. Den täta häcken utgör en fin inramning. På tomten finns även en carport med elbilsladdare och vidbyggt förråd. Varmt välkommen på visning!

Karta för Hökmossvägen 15A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-nykvarn-nykvarns-kommun-hokmossvagen-15a-21296807

950

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.