Höjdvägen 8 – 6 – Vingåkers kommun

Utgångspris: 3 725 000 kr

Beskrivning av Höjdvägen 8

Välkommen till denna fantastiska fastighet som är det perfekta hemmet för den som söker efter en lugn och naturnära livsstil! Detta nybyggda enplanshus är i toppskick, ligger på lugn återvändsgata och är redo för att bli ditt nya drömhem.

När du går in i huset möts du av rymliga och ljusa sällskapsytor som är perfekta för att umgås med vänner och familj. Här finns gott om plats för att bjuda in till middagar, fester eller bara njuta av en avslappnad kväll hemma. Sommartid öppnar man dörren till den stora altanen om 128kvm i bästa solläge och umgås även utomhus.

Planlösningen i detta hus är extra praktisk för familjen och erbjuder även egen och lite avskild del med allrum, sovrum och badrum. Totalt fyra sovrum samt dubbla badrum finns här vilket underlättar vardagen även för den större familjen. Ett av sovrummen är idag inrett som större klädkammare men skulle också kunna fungera som kontor för den som jobbar hemifrån.

Huset har även effektiv uppvärmning med vattenburen golvvärme i hela huset. Det har genererat en årsvis driftskostnad på ca 5500kWh och golvvärmen innebär även att du alltid kommer att ha en jämn och behaglig temperatur, oavsett säsong. Vill man förstärka en mysig känsla under vintertid så finns även en braskamin installerad vardagsrummet.

Så om du letar efter ett hus som har allt, från moderna bekvämligheter till naturskön miljö och lugn och ro, behöver du inte leta längre. Detta nybyggda enplanshus är det perfekta stället att kalla hem!

Karta för Höjdvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-marmorbyn-vingakers-kommun-hojdvagen-8-21332313

Avstånd till vatten: 150 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.