Höjdenvägen 1 – 4 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 2.495.000 kr

Beskrivning av Höjdenvägen 1

Höjdenvägen 1 erbjuder en trevlig villa med flera uthus och lummig trädgårdstomt. Vackert och lugnt läge med närhet till skog och Eskilstunaån. Härifrån tar ni er en promenad ner till vattnet för att kasta macka och titta på fåglar som badar.

Villan erbjuder ett charmig och välutrustat kök med gott om plats för att laga mat och baka bullar. Duka upp för kalas med vänner och familj i köket eller på den trevliga altanen alldeles intill. Vardagsrummet är en trivsam plats för favoritserier eller en god bok i en bekväm fåtölj. Vidare erbjuds två sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett läsrum som kan användas som ytterligare sovrum. Badrum med duschkabin kombinerat med tvättstuga. Matkällare samt möjlighet att parkera cyklar under tak. På gården finns flera uthus varav ett är inrett som gäststuga. Perfekt när vänner är på besök. Trädgården tillhandahåller lättskött gräsmatta som utgör en utmärkt plats för lek. Här finns Det en stenlagd uteplats i syrenbersån, fler fruktträd och rabatter. Tomten passar även bra för er med gröna fingrar som önskar njuta av egna odlingar. En lummig oas som ni kommer trivas ordentligt på! Kommunalt vatten och avlopp. Fiber är indraget. Besiktning utförd.

Här bor du i ett av Eskilstunas mest eftertraktade villakvarter. Närhet till Coop samt gångavstånd till förskola och grundskola åk F-9. Buss med täta avgångar till och från Eskilstunas centrala delar. Mindre än 10 minuter med bil till centrum. Närområdet erbjuder fina strövområden och ett trivsamt naturlandskap. Vackra promenadstråk längs med Sörmlandsleden samt gångavstånd till badplats.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Karta för Höjdenvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-skogstorp-eskilstuna-kommun-hojdenvagen-1-21144702

150

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.