Högsböleskiftet 170 – 2 – Piteå kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Högsböleskiftet 170

Välkommen till detta paradis där havet står för svalkande dopp eller en dagsutflykt med båten och där omgivningarna står för fina promenadstråk och lugn.
Vägen ut är asfalterad vilket gör att färden från centrala stan knappt tar 20 minuter. Skärgårdsidyllen gör sig påtaglig redan i korsningen vid hamnen där det är svårt att inte få bilden av Saltkråkan och Farbror Melker framför sig när man passerar sjöbodarna.
Väl framme möts du av en lugn oas. Den rymliga tomten med med fina gräsytor och närheten till hav och strand ger en skön atmosfär av lugn och semesterkänsla. Här finns plats för lek och aktiviteter, bad och magiska grillkvällar.
På sovbodens trapp kan du sitta med morgonkaffet och njuta i morgonsolen och titta på havet och på kvällen varför inte duka upp till grill och middagsbjudning på stugans altan.

Storstugan som mer eller mindre totalrenoverades 2021 har alla bekvämligheter man kan önska i allt från dusch till disk- och tvättmaskin.
Den öppna planlösningen bjuder både in ljus och ger en luftig känsla med kök, matplats och vardagsrum i social anda. Huset rymmer totalt 1 sovrum men vid behov så finns gäststugan och gästrum mitt emot med fler sängplatser.
Oavsett om du lagar mat, ser på tv i vardagsrummet eller vaknar i sovrummet på morgonen så har du en fantastik utsikt över havet.

En plats som helt enkelt måste upplevas.
Välkommen på visning!

Karta för Högsböleskiftet 170

https://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-hogsboleskiftet-pitea-kommun-hogsboleskiftet-170-21354495

Avstånd till vatten: 100 meter

Foto av: Anton Eriksson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.