Hjortronvägen 13 – 8 – Katrineholms kommun

Utgångspris: 3.495.000 kr

Beskrivning av Hjortronvägen 13

Med lugnt läge på återvändsgata ligger denna rymliga villa med 6 sovrum, 2 renoverade duschrum samt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum med kamin och utgång till inglasad altan.

Här erbjuds ett smakfullt och modernt hem med plats för den stora familjen eller dig som behöver utrymme för kontor eller egna intressen. Fiber finns indraget.

Du välkomnas in i huset via hallen med klinkergolv, ny ytterdörr med yaledorrmanlås samt luftvärmepump (-13) i trappen. Du möts sedan av ett ljust och modern kök som renoverades 2014. Köket är fullutrustat med kyl och frys i fullhöjd samt plats för matbord. Från köket nås tvättstugan samt vardagsrummet med kamin som skapar mysfaktor och värme ruggiga kvällar samt utgång till inglasad altan i västerläge. På entréplanet ryms 3 av husets sovrum och ett toppmodern duschrum som renoverades 2021. På det övre planet samsas husets övriga 3 sovrum, ett allrum samt ytterligare ett duschrum renoverat 2021.

Lättskött trädgård som omges av en häck. Till huset hör ett garage med elektriskt port samt uppfart med plats för 2 bilar.

Huset ligger med närhet till skola, förskola och mataffär. På cykelavstånd finns Duveholmsbadet med brygga och sandstrand samt fina promenadstråk och närhet till Krämbolsleden med sin vackra natur.

Karta för Hjortronvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-katrineholm-varmbol-katrineholms-kommun-hjortronvagen-13-20818475

Avstånd till vatten: 350 meter

Foto av: Tina Hultman @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.