Hjortrongatan 8 – 5 – Västerås kommun

Utgångspris: 5 295 000 kr

Beskrivning av Hjortrongatan 8

På en återvändsgata i populära Vega ligger denna vitputsade enplansvilla som i händerna på nuvarande ägare har gått från en villa med ett fantastiskt läge till en fullkomlig, fulländad husdröm. Några år efter att ägaren fick nycklarna är huset nu topprenoverat ner till minsta detalj. Det är bara att flytta in.

När du kommer in i hallen så upplever du en känsla av rymd som är perfekt för sociala tillställningar men också en plats för återhämtning, vila och högtflygande tankar. Vardagsrummet, med generös takhöjd, ligger ett par trappsteg ner i eget etage med den öppna spisen som ”center piece”. Köket knyts ihop med vardagsrummet genom den öppna planlösningen och i den här delen av huset så dukar man för middagar under de kallare månaderna när man inte vill sitta i det isolerade uterummet eller ute på trädäcket.

Huset har ett stort helkaklat badrum, som ett lyxigt spa – fast hemma. Ljusa stora kakelplattor på väggarna och klinker med marmormönster på det uppvärmda golvet, dubbla duschar, badkar och omsorgsfullt valda detaljer sätter stilen. Tack vare fönstret så flödar ljuset in.
Här finns också en gäst-WC i samma stil.

Huset har fyra sovrum målade i milda toner och med ekparkettgolv eller mjuka heltäckningsmattor. Här finns alla möjligheter att skapa ett boende perfekt utifrån familjens behov. Intill köket ligger den lyxiga tvättstugan/groventrén, kakel/klinker som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Gott om förråd finns och garageuppfarten har plats för upp till tre bilar.

På den friköpta tomten finns många vackra klippstenar som bevarats och skapat charm åt den lättskötta trädgården som angränsar mot grönområde. Sittplatser finns runt huset så du kan ta din kaffekopp till både sol och skugga oavsett tid på dagen.

Ja som ni förstår tycker vi att ni ska komma på visning och se detta i verkligheten.
Varmt välkomna på någon av våra utsatta visningstider eller kontakta någon av oss i Mäklarringen-gänget!

Karta för Hjortrongatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vega-vasteras-kommun-hjortrongatan-8-21329931

Avstånd till vatten: 1500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.