Hjälmarödsvägen 11C – 11 – Simrishamns kommun

Utgångspris: 7 950 000 kr

Beskrivning av Hjälmarödsvägen 11C

Välkommen till denna underbara Skånelänga, uppförd så sent som 2018, som perfekt balanserar modern bekvämlighet med klassiska österlenska detaljer. Huset har ett klassiskt papptak, putsade väggar och vackra spröjsade fönster som ger en autentisk känsla av Österlen.

Med sina imponerande sju sovrum erbjuder detta rymliga hus plats för den stora familjen, och är idealiskt för dig som vill kunna ta emot gäster eller hyra ut under sommartid. Husets dubbla kök, flera sällskapsrum och de många terrassdörrarna som leder ut till den vackra utemiljön skapar en unik och flexibel boendemiljö. Två eldstäder ger extra mysfaktor under de kallare månaderna.

Bostaden är i fint funktionellt skick med ett effektivt vattenburet värmesystem från en modern jordvärmeanläggning, vilket ger låga driftskostnader. Dessutom är fiber indraget, vilket säkerställer snabb och stabil internetanslutning.

Belägen bland böljande fält och pittoreska äppelodlingar ovanför Kivik och Vitemölla, erbjuder denna fastighet en fantastisk utsikt över de fria vidderna och havet. Det ostörda läget nås via en charmig liten grusväg, vilket ger en känsla av avskildhet och ro.

Drömmer du om ett boende som kombinerar det bästa av tradition och modernitet, där du kan njuta av naturens skönhet och havets närhet? Då är detta hemmet för dig. Välkommen på visning!

Karta för Hjälmarödsvägen 11C

https://www.hemnet.se/bostad/villa-11rum-hjalmarod-simrishamns-kommun-hjalmarodsvagen-11c-21348573

Avstånd till vatten: 1600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.