Herrgårdsvägen 8 – 9 – Umeå kommun

Utgångspris: 9.695.000 kr

Beskrivning av Herrgårdsvägen 8

Välkommen till Fridhem och denna rymliga, helt fantastiska villa.
Den här trevliga villan ligger nära till allt – Norrlands Universitetssjukhus, Universitetet, Umeå Centrum, skolor, mataffärer, sportrekreation, kultur och natur. Bostadsområdet är lugnt och tryggt och erbjuder stor trivsel. Mycket gott skick, utmärkt planlösning, mycket ljusinsläpp, högt i tak och väldigt funktionella ytor. Trädgården är en fröjd med prunkande oaser. Upplev denna underbara villa. Planera in en visning redan idag.

Denna stilfulla funkisvilla är ritad av Umeås ledande arkitekt där kvalitet och hållbarhet genomsyrar varje detalj, med gedigna materialval och lugna, moderna färger.

Köket och matsalen är mycket funktionella och erbjuder trivsamma ytor för familjen och gäster.

De många rymliga rummen, inklusive ett extra stort rum för kontor eller ateljé, erbjuder flexibilitet och många möjligheter.

Ni finner även en härlig spa-avdelningen med bastu och relaxrum.

Det finns gott om plats för olika behov, med generöst om utrymme för förvaring, inklusive garderober, förråd och ett integrerat varmgarage.

Möjligheten till uthyrning och affärsverksamhet ger extra potential för den som önskar.

Denna moderniserade villa, med god dränering, bergvärme och FTX-ventilation, är i mycket bra skick och redo att välkomna sina nya ägare. Se gärna besiktningsprotokollet.

Missa inte chansen att uppleva denna underbara villa. Upptäck allt den har att erbjuda och planera in en visning redan idag.

Karta för Herrgårdsvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-fridhem-umea-kommun-herrgardsvagen-8-21296827

950

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.