Herrgårdsvägen 1 – 8 – Vaggeryds kommun

Utgångspris: 7 500 000 kr

Beskrivning av Herrgårdsvägen 1

Välkommen till extraordinära Herrgårdsvägen 1 i Vaggeryd!

En exklusiv fastighet med en unik karaktär och en fascinerande historia.

Denna magnifika fastighet är idylliskt belägen intill Lagan, där vattnet blir din närmaste granne och den förtrollande utsikten och dess omgivning få er förtrollade!

Här erbjuds en sällsynt möjlighet att äga en fastighet på en gedigen tomt på över 8 200 kvm, med enastående bekvämlighet och tidlös elegans. Det imponerande boningshuset välkomnar dig med sin tidlösa skönhet, stora öppna ytor och väl genomtänkt design. En fusion av modern komfort och klassiska drag präglas i detta hem. Högkvalitativt boende och detaljer som bär på historiens vingslag smälter samman med samtida bekvämligheter.

De generösa fönsterpartierna och dess ljusinsläpp skapar en harmonisk atmosfär och ger en direkt kontakt med den omgivande naturen. Vid boningshuset sträcker sig ett sidohus, som inte bara erbjuder praktisk förvaring och ett garage för en bil utan även innehåller fantastiska tillägg. Ett förtjusande orangeri/växthus, perfekt för att njuta av solens strålar året om och odla dina favoritväxter. Dessutom finner du ett gästhus där uthyrningsmöjligheterna är goda och där dina besökare kan uppleva samma underbara atmosfär och komfort som i huvudboningen.

Denna fastighet bär på en fascinerande historia – en gång i tiden tillhörde den det anrika pappersbruket i Vaggeryd, vilket ger platsen en extra dimension av karaktär och intresse. Här kan du känna historiens närvaro samtidigt som du skapar din egen berättelse.
Omgivningen kring Herrgårdsvägen 1 erbjuder en lugn och fridfull tillvaro. Med Lagan som en ständig följeslagare har du möjlighet att njuta av båtliv, fiske och natursköna promenader längs stranden. Även en egen ”strandpromenad” har skapats av nuvarnade ägare för att ge en extra touch och känsla. Detta kommer definitivt vara en plats där ni kommer kunna slappna av och ladda batterierna i en harmonisk och inspirerande miljö.

Sammanfattningsvis är Herrgårdsvägen 1 en unik möjlighet att äga en bruksvilla med en enastående historia och en oslagbar plats intill Lagan. Ett sagolikt hem där du kan skapa minnen och njuta av livet i en unik och idyllisk omgivning.

En känsla av denna fastighet är svårt att beskriva med ord. Detta måste helt enkelt upplevas på plats!

Denna fastighet visas endast genom bokade visningar!

Vänlingen /
Andreas Johansson
0734 – 13 11 08
[email protected]

Karta för Herrgårdsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-275m2-vaggeryd-vaggeryds-kommun-herrgardsvagen-1-20444662

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.