Herrestads-Torp 4:4 – 6 – Uddevalla kommun

Utgångspris: 4.895.000 kr

Beskrivning av Herrestads-Torp 4:4

Drömmer ni om att få bo i ett utav Uddevallas bästa område med en fantastisk tomt, på en barnvänlig gata med närheten till allt?
Då har jag äran att presentera en denna underbara enplans-villa med härliga ytor och garage på Växthusvägen 4 ute i Kissleberg som ni inte får missa!

Här har ni den helt perfekta barnvänliga tomten om hela 1.689 kvm som passar perfekt alla åldrar som inbjuder till lek och bus för hela familjen.
Runt fastigheten har ni fin häck som ger känslan av att ni bor enskilt på landet samtidigt som ni har allt som behövs runt knuten.

När ni parkerar vid garaget så kliver ni via den stenlagda entrén som sedan övergår till en härlig uteplats där ni finner förmiddagssolen.
Tänk vilka härliga frukostar ni kommer spendera här eller sena kvällar i skuggan nu när sommaren närmar sig med stormsteg.

När ni kliver in i huset välkomnas ni till entrén där ni har plats för att ställa av er skorna och hänga av er ytterkläderna.
Från hallen till vänster når ni ett utav bostadens två badrum som är helkaklat och har dusch och snygga möbler.
Här i hallen når ni även ett förråd som passar utmärkt för att stuva undan.

Till höger om hallen når ni sedan hela tre sovrum som är i perfekt storlek för er som önskar många sovrum.
Idag används två till sovrum och ett som kontor som passar perfekt då fastigheten har fiber.

Efter detta kliver ni sedan in i husets hjärta, nämligen det helt ljuvliga vardagsrummet som hänger ihop med det rejäla köket och matsal.
Vardagsrummet har plats för både matgrupp och soffgrupp framför braskaminen som ger underbar värme när det önskas.

Köket är ljuvligt och har allt att önska. Här har ni en stor och rejäl bänkskiva där ni har gott om plats för hela familjen att hjälpas åt med bak och matlagningen.
I köket finner ni kyl, frys, diskmaskin, häll, spisfläkt och praktiskt förvaring i skåp.
Från köket når ni även utgång till den helt underbara och rejäla altanen där ni vackert kan avnjuta eftermiddagssolen – vilka stunder ni kommer ha här med era nära och kära!
Här har ni en liten pool idag men med tanke på tomtens storlek finns möjlighet för att bygga en ännu större.
På altanen har ni plats för både loungegrupp men även matgrupp där ni vackert kan skåda solnedgången och sedan avnjuta en grillad måltid.

Vidare i huset finner ni sedan ett stort sovrum där ni har er egna badrum med dusch. Även detta är påkostat och har riktigt snygga möbler.

Till sist når ni sedan tvättstugan där ni finner tvättmaskin, torktumlare och härlig arbetsbänk för att vika tvätt.
Från tvättstugan kommer ni sedan ut till uppfarten där ni smidigt kan ta er in till garaget som är rejält där ni får plats med bil och mycket förvaring.

Tomten är helt perfekt och ni kommer få helt fantastiska stunder här då trädgården är perfekt för alla åldrar.
Här finns även ett rymlig gäststuga som är isolerad och kan bli perfekt åt förvaring eller för det som passar familjen behov.

Från Växthusvägen har ni gångavstånd till förskola och grundskola samt busshållplats.
På cykel nås på 12 minuter badplats på så väl Sunningen som på Unda Camping och Mollön. Gott om promenadvägar på både asfalterade samt grusade vägar.
Härifrån når ni smidigt Herrestadsfjället där finns många, långa, fina vandringsleder. Klämmans friluftsområde med motionsspår m.m. finner ni en drygt 3 km bort.

Med bil nås Torp Köpcentrum och Uddevalla centrum på mindre än 5 minuter och E6 för vidare pendling.
Cykelväg finns både till centrum samt till To

Karta för Herrestads-Torp 4:4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-kissleberg-uddevalla-kommun-herrestads-torp-4-4-21269774

Avstånd till vatten:

Bild från: