Herrängsvägen 12 – 4 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 1.495.000 kr

Beskrivning av Herrängsvägen 12

Ni är varmt välkomna till Herrängsvägen 12 och denna fina villa där både inomhus- och utomhusmiljön är något utöver det vanliga.

Huvudbyggnaden som uppfördes 1964 fördelar sig på; En välkomnande hall med gott om förvaring, ett mycket trevligt planerat vardagsrum som får solljus från 3 väderstreck och har en öppen planlösning mot det trevliga köket. Köket har moderna vitvaror och gott om arbetsytor. Här är det en fröjd att slå igång härlig musik och laga mat åt större sällskap i det ljusa och öppna utrymmet. I anslutning till kök och vardagsrum så finns den rymliga altanen som är belägen under tak med utsikt mot den grönskande trädgården där syrenerna blomstrar om våren. I entréplanet finns även två sovrum av bra storlek, ett rum som kan fungera som antingen hemmakontor eller sovrum samt ett helkaklat duschrum, en gästtoalett, en tvättstuga och ett pannrum. På övervåningen finns det gott om förvaring samt ett fint sovrum som är populärt bland gäster och barn.

På tomten finns förutom huvudbyggnaden även ett garage med plats för en bil, en lång uppfart som ger plats åt flera bilar och bra ytor för egna planteringar av växter. På tomten finns bland annat syren, rosor, fläder, schersmin, klätterhortensia, pioner, 2 äppelträd, ett plommonträd och bärbuskar.

Tack vare fastighetens läge så har man nära till bussförbindelse. Närmaste hållplatsen finns ca 100 meter från tomten. I samhället finns även matbutik.

Herräng är ett mycket trevligt område i Roslagens norra delar. I Herräng får man inte missa Marinan med gästhamn och restaurang, den kommunala badstranden Uddhamnen som har en sandstrand som sträcker sig ca 100 meter. Herräng är även känt för det årliga dansevenemanget Herräng Dance Camp. Under evenemanget samlas deltagare och besökare från över 70 länder för att dansa vilket innebär att det lilla samhället lever upp ordentligt.

Ni är varmt välkomna att boka er plats till visningen och ni kan läsa protokollet från besiktningen på mäklarens hemsida under fliken ”dokument och länkar”.

Karta för Herrängsvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-herrang-norrtalje-kommun-herrangsvagen-12-21279557

500

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.