Herr Peders väg 2 – 5 – Kristianstads kommun

Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Herr Peders väg 2

Herr Peders väg 2 ligger i det populära området Hammar som erbjuder allt till vardagens bestyr och cykelavstånd till Kristianstad centrum. Tomten ligger placerat på en lugn återvändsgata som gör det till ett väldigt barnvänligt och attraktivt läge.

Utvändigt möts man av ett rött hus med vita knutar, en stor stenlagt uppfart med dubbelgarage och en lättskött tomt med en insynsskyddad baksida. Här ges utrymme till att hänga upp tvätten på sommaren, skapa ett odlingsland eller njuta av den grönskande trädgården som den är.
Ett av guldkornen är det mysiga lusthuset med stora, skjutbara glaspartier som ger utsikt över innergården. En mindre kyl, något sällskapsspel och värmeljus så har man en perfekt plats att umgås med vänner på allt från tidig vår till sen höst.

Den trevliga 1,5-plans villan med källare erbjuder generösa sällskapsytor och rum för alla familjemedlemmar och har en genomgående trevlig atmosfär med sina ljusinsläpp från flera håll.
Entréplan har en genomtänkt planlösning där de sociala ytorna ligger praktiskt intill köket. Det stora vardagsrummet tillåter att anpassas efter familjens livsstil, möblera med flera soffgrupper eller en extra matplats – förvaringsytor finns det redan gott om.
Ovanvåningen utger den mer privata delen med sovrum där man kan återhämta sig efter en lång dag.
Bottenplan visar bara möjligheter. De rymliga förråden kan omvandlas till inspirerande hobbyrum eller användas för att organisera och strukturera alla tillhörigheter.

Ta chansen att förvandla ett hus för hela familjen till ditt framtida hem!

Karta för Herr Peders väg 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-hammar-kristianstads-kommun-herr-peders-vag-2-21270683

Avstånd till vatten: 2500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.