Heleneborgsgatan 45 – 7 – Norrköpings kommun

Utgångspris: 5.095.000 kr

Beskrivning av Heleneborgsgatan 45

Drömmer du om ett modernt hus på stillsamt läge?

Välkommen till denna trevliga 1-plansvilla med källare i lugna och familjevänliga Hallberga! Här erbjuds en stor, plan och lättskött hörntomt som skapar många möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling. Tillsammans med två stora altaner gör sig huset perfekt för alla tillställningar och sammankomster.

Detta hus erbjuder stora sällskapsytor och bekvämligheter som bidrar till ett trivsamt och komfortabelt boende. På entréplan finns tillgång till husets rymliga vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till gediget ljusinsläpp, ett modernt och välutrustat kök med gott om plats för matlagning och umgänge, tre sovrum i bra storlek samt en gäst-WC och ett duschrum. På nedre plan återfinns ytterligare en stor sällskapsyta som passar perfekt för lek, hobby eller filmkvällar. Här finns också två fina sovrum varav ett med toalett och badkar i direkt anslutning. Här nere kan du också njuta av en härlig bastu med duschrum intill samt en rymlig tvättstuga med mycket förvaringsmöjligheter.

Till husest hör ett stort vidbyggt garage med motordriven port och plats för 1 bil. På uppfarten finns ytterligare plats för 2 bilar. Här finns även elektroniska grindar som inramar hela fastigheten och som styrs via kontroll.

Här bor du i ett lugnt och barntrevligt område med närhet till både förskola och skola vilket underlättar vardagen för familjer med barn. Hallberga erbjuder goda kommunikationer med spårvagn till centrum vilket underlättar för dig som pendlar till såväl jobb som fritidsaktiviteter. I närliggande Eneby centrum finns bland annat mataffär, apotek, pizzeria och ett fik. Ingelsta handelscentrum med dess breda serviceutbud återfinns endast en kort biltur bort.

Välkommen på visning!

Karta för Heleneborgsgatan 45

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-hallberga-norrkopings-kommun-heleneborgsgatan-45-21278383

1300

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.