Hejde Skogs 822 – 3 – Gotlands kommun

Utgångspris: 1 500 000 kr

Beskrivning av Hejde Skogs 822

Välkommen till denna charmiga friliggande villa i socknen Hejde på vackra Gotland! Med sin karakteristiska yttre charm och potential för att bli ditt drömhem, erbjuder denna fastighet en möjlighet att skapa ditt eget paradis.

Vid ankomsten möts du av husets inbjudande fasad som omedelbart fångar din uppmärksamhet. Beläget på en tomt omringad av öppna fält och åkermark, erbjuder detta hem en känsla av lugn och ro med natur runt omkring.

På insidan välkomnas du av en rymlig layout med mycket ljusinsläpp i alla rum. Med hjälp av estetisk upprustning på insidan kan du skapa din egen personliga touch och skräddarsy ditt drömhem efter dina önskemål och behov. De nya fönstren på hela entréplanet säkerställer inte bara en energieffektiv miljö, utan ger också en frisk känsla och ett modernt utseende till hemmet.

Denna villa erbjuder tre rum och kök, varav två mysiga sovrum som är perfekta för avkoppling och vila. Dessutom finns det en rymlig vind som kan omvandlas till ett extra vardagsrum, arbetsrum eller kanske till och med ett extra sovrum. Endast din fantasi sätter gränserna för dess potential!

På tomten hittar du en praktisk verktygsbod som ger gott om förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap, cyklar och mycket mer. Med en insynsskyddad trädgård kan du njuta av privatlivet och lugnet med familj och vänner, samtidigt som du har en utsikt över den omgivande naturen med öppna landskap.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem och börja skapa dina egna minnen på denna idylliska plats på Gotland. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda!

Karta för Hejde Skogs 822

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-hejde-gotlands-kommun-hejde-skogs-822-21317853

Avstånd till vatten: 4100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.