Hedbäcksvägen 160 – 4 – Mölndals kommun

Utgångspris: 5 750 000 kr

Beskrivning av Hedbäcksvägen 160

Via en charmig och avskild grusväg omringad av natur och grönska har vi nöjet att presentera detta charmiga drömhus på Hedbäcksvägen 160.

Genom en omfattande renovering och utbyggnad under 2020 har det lilla huset med anor från 60-talet förvandlats till denna karismatiska enplanspärla i lantlig sekelskiftesstil.
Här möts man av en vacker träfasad med klassiska detaljer som ger en perfekt kombination av traditionell estetik och modern livskvalitet, omgiven av naturens lugnande inverkan.

När vi kliver in genom ytterdörren välkomnas vi av ett ljust och rymligt vardagsrum med fina grangolv som sträcker sig enhetligt genom hela huset. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och framhäver de smakfullt utvalda färgpaletterna. Här är det perfekt utformat för både avkoppling och socialt umgänge, med plats för alla att samlas.

Via en sömlös övergång finner vi husets hjärta, köket som kombinerar den tidlösa shakerstilen med modern funktionalitet. De fina skåpsluckorna går i en sober kulör och matchas med silvriga beslag och knoppar samt en majestätisk spis, vilket ger köket en lyxig och hemtrevlig känsla. Vitvarorna är diskret integrerade för att bevara den klassiska stilen, samtidigt som de erbjuder toppmodern prestanda. Här finns gott om arbetsyta och förvaring, vilket gör köket lika praktiskt som estetiskt tilltalande.
Matsalen har sin givna plats intill, som liknar en modern punchveranda tack vare takhöjden och de vackert spröjsade fönstren som ständigt påminner om den fina trädgården utanför.

Denna vackra trädgård är omsorgsfullt designad och fylld med frodig grönska som erbjuder en perfekt balans mellan naturlig skönhet och funktionell lyx. Här finns allt som kan tänkas behövas för att njuta av utomhuslivet, oavsett om man vill koppla av i solen, odla egna grönsaker eller laga en fantastisk måltid i det platsbyggda uteköket. Barnen leker tryggt på gräsmattan medan de vuxna kan slappna av och luta sig tillbaka.
Kvällstid förvandlas trädgården till en magisk plats med diskret belysning som lyfter fram växterna och skapar en mysig och inbjudande stämning.

Husets sovrum är rymliga och präglas med rofyllda färger och erbjuder gott om plats och förvaringsmöjligheter.
Master bedroom erbjuder plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang samt en stor walk in closet med dubbeldörrar. De två andra sovrummen är perfekta för barn, gäster eller hemmakontor.

Badrummet inreds med väl valda materialval för att vardagslyxen ska sätta sig på sin spets. Trendig och tidlös färgsättning. Likaså den helt nya gästtoaletten.

Den mycket fina tvättstugan finns praktiskt beläget vid hallen och kombinerar effektivitet, bekvämlighet och stil som gör tvättprocessen till en enkel och till och med tillfredsställande upplevelse. Helt ny maskinell utrustning och smarta förvaringslösningar som håller kläderna organiserat och lättillgängligt.

Baksidan får inte heller glömmas. För de som älskar att odla sina egna råvaror finns här också en köksträdgård med upphöjda bäddar där man kan odla allt från örter och grönsaker till bär och blommor.

Detta enplanshus är en sällsynt pärla som kombinerar det bästa av två världar – modern lyx och klassisk charm. Här har inget lämnats åt slumpen, och varje rum vittnar om omsorg och kvalitet. Ett hem där du direkt känner dig som hemma, och som erbjuder en hög livskvalitet för dig och din familj

Trots sitt avskilda läge är huset strategiskt placerat med närhet till nödvändig service och

Karta för Hedbäcksvägen 160

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-kallered-bolet-molndals-kommun-hedbacksvagen-160-21353419

Avstånd till vatten: 950 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.