Hedåsvägen 33 – 10 – Sandvikens kommun

Utgångspris: 5.995.000 kr

Beskrivning av Hedåsvägen 33

Välkommen till en pampig villa i Hedgrind som kan bli ditt nästa drömboende med allt du behöver för en lyxigare tillvaro. Villan är belägen på en stor hörntomt med endast ett stenkast ner till Storsjön. Den insynsskyddade baksidan har vidbyggt altandäck med uppvärmd pool.

På entréplan finns en stor välkomnade hall med kapprum och WC, renoverat kök (-20), sällskapsutrymmen i form av matsal och vardagsrum i fil samt ett bibliotek. På övre plan finns en möblerbar hall, hela 6 sovrum varav två har utgång till balkong med utsikt mot Storsjön, ett badrum samt ett duschrum. Det finns goda utrymmen för förvaring då flera sovrum har antingen garderober eller klädkammare. Källarplan är inredd och erbjuder generösa utrymmen för umgänge, avkoppling, hobby eller möjlighet till egen verksamhet. Här finns flera rum, tvättstuga, relaxavdelning med dusch och bastu, matkällare, vinkällare samt flera förvaringsutrymmen.

Stor asfalterad uppfart fram till det isolerade dubbelgaraget med vidbyggd carport och fristående friggebod. Fjärrvärme och fiber. Hedgrind är ett klassiskt område som erbjuder lugn och stillhet med närhet till sjö, naturliv och skola. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Karta för Hedåsvägen 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-hedgrind-sandvikens-kommun-hedasvagen-33-21285286

200

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.