Hattsundsvägen 89 – 4 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 4 795 000 kr

Beskrivning av Hattsundsvägen 89

Välkommen till detta fantastiska och gedigna enplanshus om 160 kvm placerat uppe på höjden med närhet till Hattsundets havsvikar och med pendlingsavstånd till Norrtälje och Stockholm. Det här huset är väl omhändertaget med genomgående naturliga och påkostade materialval och som erbjuder generösa ytor för socialt umgänge både inomhus såväl som utomhus. Redan i entrén slås man av den höga takhöjden på 3,70 m som skapar en fantastisk rymd och ger bostaden dess unika karaktär. Den höga takhöjden fortsätter in i vardagsrummet och tack vare de höga spröjsade fönstrerna skapas ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för stor soffgrupp och TV-möbler. I ena hörnet finns en effektiv täljstenskamin installerad för kalla vinterdagar och från vardagsrummet finns utgång till ett stort inglasat uterum som används året om.

Köket är öppet och stort med gott om förvaring och arbetsytor. Här finns både köksö, barbord och ett tillbyggt runt burspråk med höga fönster som ger fin kontakt med naturen utanför och plats för många matgäster och middagar. Här finns också en utgång till altanen som i stort sett löper runt hela huset vilket gör det möjligt att följa solens rörelse från morgon till kväll. Altanen erbjuder flertalet sittplatser i olika väderstreck och här finns det plats att både grilla, umgås eller bara njuta av lugnet.

Unikt för huset är de vackra exklusiva golven. Köksdelen och merparten av hallen har massivt nåtade golv medan övriga rum har slitstarka vackra bambugolv eller klinker i natursköna färger. I det stora lyxiga badrummet har man valt sjösten som dessutom har smyckats ut med ett kompassmärke i svart och vitt omslutet av beigerosa toner. Ett riktigt hemmaspa som erbjuder ett extra djupt badkar, dusch och dubbla handfat med kommod och skåp.

Huset har tre sovrum, två stora och ett lite mindre som idag används som klädförvaring, ett gästbadrum med dusch samt en välutrustad tvättstuga med egen ingång. Huset har genomgående golvvärme. På tomten finns en liten bod som idag används som förråd men som går att göra om till gäststuga. Dubbelgaraget som byggdes 2008 har isolerad garagedel med vatten indraget. Vinden på garaget kan göras om till lägenhet.

Bostaden är besiktigad, besiktningsprotokoll finns på förfrågan.

Välkommen till ett vackert och gediget hus att trivas i som har vårdats med kärlek och omsorg.

Karta för Hattsundsvägen 89

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-norrtalje-norrtalje-kommun-hattsundsvagen-89-21273796

Avstånd till vatten: 250 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.