Hästhovsvägen 8 – 5 – Upplands-Bro kommun

Utgångspris: 4.295.000 kr

Beskrivning av Hästhovsvägen 8

– Enplansvilla på lummig hörntomt
– Fullt utrustad uthyrningsdel med eget duschrum samt kök
– Nytt tak 2021
– Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till skolor, förskolor, handel och kommunikationer.

På mysiga Hästhovsvägen hittar du denna trevliga enplansvilla på en lummig hörntomt med fem rum och kök. Här möts du av ett ljust och insynsskyddat hus med utmärkt planlösning, fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum.
Taket är bytt år 2021

Uthyrningsdel renoverad 2021 med eget duschrum och tvättmaskin samt köksdel med pentry.

Här kommer du in i en rymlig och praktisk hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Fortsätt in till ett rymligt, ljust och lite äldre kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Huset har också ett ljust, rymligt och socialt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp samt tre till fyra sovrum.
Garage med portmotor samt uppfart som utan problem rymmer två till tre bilar.

Baksidan bjuder på en insynsskyddad och solig altan med sol hela eftermiddagen, kvällen och plats för soffgrupp. Huset står på en lättskött, lummig och barnvänlig hörntomt med fruktträd, bärbuskar och välskött gräsmatta. I anslutning till huset hittar du även ett stort garage med bra förvaringsmöjligheter.

Från huset har du gångavstånd till Bros mest omtyckta skolor och förskolor. Bussen går precis runt knuten och även gångavstånd till centrum. Centrum har äventyrsbad, bibliotek samt handel.
Från Hästskovägen är det aldrig heller långt till Mälarens vatten, så oavsett om du söker båtplats eller svalka dig en varm sommardag behöver du inte åka långt. Dessutom cykelavstånd till Hällkana friluftsområde med badplats och skridskobana på vintern.

Karta för Hästhovsvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-finnstaberg-upplands-bro-kommun-hasthovsvagen-8-19746735

1300

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.