Hästhagsgatan 23 – 4 – Motala kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Hästhagsgatan 23

Här bor man i vackra miljöer i villakvarter i Motala med stillsamt läge och trädgård mot allmänning. På Hästhagsgatan hittar vi detta hem med ursprungligt byggår från 1938 vilket löpande har moderniserats och renoverats. En fint tomt och uteplatser omger hemmet med härligt solläge och familjära gaturum där man har kort avstånd till barnomsorg och skolor samt även ned till pendel.

Det finns parkering på uppfart och trädgården är lummigt grön med växlande och varierad grönska. Entrén till huset ges via en solig och inramad altan med gott om plats att möblera i ett skyddat läge. Vidare når man hallen via en takad förstukvist in mot hallen. Här finns ett separat WC och utrymme för kläder.

Entréplanet utgörs av härliga sällskapsytor med sociala delar såsom vardagsrum, matsal samt kök i trivsamt fördelad yta. Köket är fräscht med material och interiör i gråskala med vitvaror i rostfritt. Här finns gott om plats och även utrymme för matbord vid fönster. Matsal och allrum hänger samman och här ryms också en braskamin samt utgång till det extra utrymmet i det inglasade uterummet.

En trappa upp finner man en ombonad del med två rymliga sovrum med härlig karaktär av snedtak samt gott om förvaring i kattvindarna. Här finns också ett renoverat och fräscht badrum med helkaklade ytor, dusch samt fint ljusinsläpp med utgång till balkong med vy över området.

Källarplanet erbjuder gott om extra plats med ytterligare sovrum, förråd och allrum. Här finns även ett fräscht ytterligare badrum med bastu, dusch samt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Helheten är funktionell och flexibel med gott om trivsamma sällskapsytor. Trädgården erbjuder soliga utemiljöer och ett generöst förråd samt vidare fina möjligheter för den odlingsintresserade. Här finns även ett spabad att njuta av! Huset har löpande renoverats och det mesta av större projekt är gjorda under senare år. Området är stillsamt och med kort avstånd även ner mot stadskärnans utbud. Motala är en härlig stad året om med extra lyx av närheten till vatten och bad där Vätterns klara vatten ger ett stort urval av baplatser och fina utflyktsmål!

Välkommen att trivas i detta välskötta hem!

Karta för Hästhagsgatan 23

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-motala-motala-kommun-hasthagsgatan-23-21317388

Avstånd till vatten: 800 meter

Foto av: Johan Rönnholmen @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.