Hasslövägen 41 – 2 – Ronneby kommun

Utgångspris: 695.000 kr

Beskrivning av Hasslövägen 41

Stig in i en värld av grönska och charm i detta röda torp omgivet av en härlig trädgård. Här finns gott om plats för dina gröna fingrar att blomstra och förvandla trädgården till din egen lilla oas. Den tillhörande jordkällaren erbjuder förvaring för din sådd och skapar en genuin och praktisk touch till din trädgårdsdröm. Låt din fantasi och passion för trädgårdsarbete och renovering blomma ut här – detta är en plats där du kan skapa ditt egna havsnära paradis och njuta av lugnet i den omgivande naturen. Förutom huvudbyggnaden finns en gäststuga och ett uthus som använts till snickarbod, vilket ger extra möjligheter till kreativitet och användning av fastigheten.

Beläget med en vacker skog som bakgrundsmålning och bara en kort cykeltur från pittoreska badplatser och havet, erbjuder detta torp det bästa av två världar. Vakna upp till fågelsång och spendera dagarna med avkopplande promenader i skogen eller förfriskande dopp i det blå.

Även om torpet behöver kärleksfull omsorg och renoveringar för att återställas till sin forna glans, är dess potential obegränsad. Med fantasifulla idéer och lite arbete kan detta vara platsen där dina drömmar om det perfekta torplivet blir verklighet. Torpet har ett större renoveringsbehov och ger dig möjlighet till förnyelse men ändå bibehålla charm och karaktär!

Karta för Hasslövägen 41

https://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-tromtesunda-ronneby-kommun-hasslovagen-41-21303559

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.