Hasselstigen 4 – 4 – Borlänge kommun

Utgångspris: 2 200 000 kr

Beskrivning av Hasselstigen 4

NYTT PRIS – Välkommen till denna charmiga villa på Hasselstigen 4, belägen i ett familjevänligt och lugnt villaområde i Borlänge. Huset, som byggdes 1929, har en unik karaktär som genomsyrar både interiör och exteriör.

När du kliver in genom uterummet möts du av en rymlig hall som leder vidare in i huset. Entréplanet erbjuder ett ljust vardagsrum med laminatgolv och fönster i två väderstreck, vilket ger ett fint ljusinsläpp. Intill ligger matsalen, även den med fönster i två väderstreck. Köket är praktiskt utformat med bra förvaringsmöjligheter och vitvaror inklusive spis, fläkt, diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. På detta plan finns också en toalett med handfat, badrumsskåp och toalettstol.

På ovanvåningen finns en möblerbar hall med trägolv och tapetserade väggar. Här finns tre sovrum, varav två med trägolv och ett med laminatgolv. Ett av sovrummen har även ett handfat.

I källaren finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, ett badrum med duschkabin samt förvaringsutrymmen som ger gott om plats för förvaring.

Tomten är på 770 m² och erbjuder både lekytor och avkopplingsmöjligheter. På baksidan finns ett stort uterum, perfekt för sommarens grillkvällar. Dessutom finns ett uthus och en friggebod som kan användas som extra sovrum. För den som har bil finns en carport och en stor grusad uppfart med gott om parkeringsmöjligheter.

Huset ligger nära kommunikationer, skolor, förskolor, matbutiker och restauranger, vilket gör det bekvämt att bo här. Välkommen att boka en visning av detta trevliga hem på Hasselstigen 4!

Karta för Hasselstigen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-borlange-borlange-kommun-hasselstigen-4-21349542

Avstånd till vatten: 450 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.