Hässelmara gårdsväg 12 – 7 – Värmdö kommun

Utgångspris: 10 995 000 kr

Beskrivning av Hässelmara gårdsväg 12

På en kulle med storslagen utsikt över havet ligger Hässelmara Gård. Villan som är ca 270 kvm i två plan samt källare har rustats upp från grunden och nu lämnas ytskikt till ny ägare att färdigställa som man önskar.
Utöver huvudbyggnaden finns ytterligare två hus på tomten som med fördel nyttjas för uthyrning. I röda längan vid tomtens uppfart finns två fullutrustade lägenheter om ca 35 kvm styck och vid vattnet finns en sjöstuga om ca 35 kvm som renoverades 2022 med stor altan och utsikt över havet, även den är fullutrustad. Det finns två mindre stugor om ca 10-15 st. Tomtens generösa storlek erbjuder möjligheter för den hästintresserade att utveckla stall och hagar på ägorna. Möjlighet till båtplats/egen brygga finns i Hässelmara hamn.

I Hässelmara bor du i en naturskön miljö med närhet till skog, hav och sjöar. I närområdet finns goda möjligheter till magiska naturupplevelser med strövområden i skog och mark och i närheten ligger Fågelbro Golf & Country Club med en fin 18-hålsbana och en korthålsbana. Här finns också utmärkta Fågelbro krog som har öppet under sommarhalvåret samt Bistro Malma. Närmsta matbutik finns i Stavsnäs och för större utbud finns handelsområdet Värmdö Köpcentrum ca 15 min bort med bil där du hittar butiker, restauranger, mataffärer, gym, mm.
Med buss tar du dig in till Slussen på ca 45 minuter eller vidare ut till Stavsnäs där Waxholmsbåtarna går till skärgårdens populäraste öar.

Välkommen på visning!

Karta för Hässelmara gårdsväg 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-hasselmara-varmdo-kommun-hasselmara-gardsvag-12-21324494

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.