Harggatan 1 – 5 – Tranås kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Harggatan 1


Välkomna till en charmig och välskött villa med generösa sällskapsytor. Här är såväl yttre som inre ytskikt renoverade och villan står inflyttningsklar för nästa köpare. Med imponerande takhöjd och vackra detaljer bevarade är denna 30-tals villa verkligen något alldeles extra!

När ni kliver in möts ni av en entré med möjligheter till avhängning, en mindre men yteffektiv WC/Dusch samt trapp som leder upp till övervåningen. Till höger finner ni ett renoverat och välplanerat kök i klassisk stil, komplett med gott om förvaringsmöjligheter och generös bänkyta. I anslutning till köket nås ett ljust och inbjudande matrum med plats för ett stort matbord och många gäster, härifrån har ni bara ett par kliv ut till en mysig uteplats som bjuder in till avkopplande stunder. Det öppna vardagsrummet har en värmande kakelugn samt vackra trägolv och leder både till hallen och matrummet, här finns gott om utrymme för både familj och vänner att trivas! På övre plan finner ni tre sovrum, varav det större rymmer en dubbelsäng och har utgång till balkong. En extra plats för arbete eller lekyta finns i hallen. WC är nyligen renoverat med stilrena färger. Källarplan erbjuder ett badrum, tvättstuga, pannrum med fjärrvärme och praktiska förråd samt groventré för alla era behov.

Villan har ett fint läge i ett lugnt bostadsområde med en uppväxt lummig trädgård samt ett härligt fristående uterum/växthus. Här finns naturliga platser att slå sig ner och bara njuta av dagen, samt gott om plats för barnens lek och dina odlingsdrömmar. Med gångavstånd till mataffär, förskola, grundskolor och centrum är detta verkligen ett bekvämt och trivsamt boende.

Karta för Harggatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tranas-kommun-harggatan-1-21302111

Avstånd till vatten: 900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.