Haratjärnvägen 1 – – Skellefteå kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Haratjärnvägen 1

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en riktig bostadsdröm i populära Ursviken!
På en stor och lummig tomt med härlig utsikt över närområdet så finner du denna väl tilltagna och familjevänliga villa med allt du kan tänkas behöva!

Med stora sociala utrymmen där man kan samlas med både vänner och familj, en värmande och fullt fungerande kamin som du kan elda i medan du umgås med dina nära för att skapa en härlig atmosfär och en väl tilltagen tomt med ändlösa möjligheter för den med gröna fingrar erbjuder denna bostad dig det optimala familjeboendet.

Kliv in i en väl tilltagen och öppen hall där plats finns för avhängning i direkt anslutning till entrén. Direkt till vänster hittar du trappen om leder dig upp till bostadens härliga övervåning och till höger finner du ett utrymme som tidigare använts som tvättstuga men som idag används som en groventré, ultimat för de små leriga skorna eller barnvagnen som du inte önskar ta in i själva huset.

På entréplan ligger också bostadens sociala utrymmen. Till vänster om trappen ligger bostadens väl tilltagna kök med plats för ett större köksbord invid stora fönsterpartier i form av ett charmigt burspråk som vetter mot söder och stoltserar med en härlig utsikt över den vackra omgivningen och bostadens charmiga trädgård.
Det här köket bjuder in till härliga middagar och möjligheten att samtidigt umgås med antingen besökare eller din nära familj medan du tillreder kvällens måltid.
Maskinparken är av kvalitativa märken och här kommer du inte att sakna någonting.

Rakt fram från hallen ligger sedan ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier som erbjuder dig mängder med dagsljus och som kan nyttjas både som vardagsrum med stora härliga soffor och även som en mer formell matsal då du men enkelhet kan möblera med ett större matsalsbord om du så skulle önska. Den fullt fungerande kaminen ger dig lyxen av att kunna umgås med dina vänner eller med din familj nedkrupen i sofforna medan en sprakande brasa erbjuder er både värme och hög mysfaktor.

Från vardagsrummet når du sedan ett rymligt och ljust sovrum. Detta sovrum kan vara optimalt som en Master om det är så att familjen består av flertalet barn och om man önskar kunna ge dessa varsitt rum på övervåningen medan man själv får ha sovrummet något mer separat på entréplan.
Vidare så finner du ett rymligt och smakfullt badrum utrustat med badkar på entréplan. Här hittar du också WC samt en kommod med förvaring och med tillhörande spegel ovanför.

Trappen leder dig sedan upp till den smakfullt inredda och väl tilltagna övervåningen där bostadens andra 4 sovrum är placerade.
Dessa är i varierande storlek och skulle du önska dig en stor och luftig Master en våning upp så kan du med enkelhet åtgärda detta genom att ta bort väggen mellan de två lite mindre sovrummen.

Utöver dessa fyra sovrum finns också ett badrum utrustat med WC, dusch samt kommod och tillhörande spegelskåp, optimalt för småförvaring. Behövs ytterliga förvaring så finns mängder med utrymme för att möblera utrymmet utefter dina egna önskemål. Här finns också en ny tvättmaskin samt plats för upphängning av kläder medan dom torkar.

Tomten lämnar heller ingen besviken. Med sin trevliga placering och gröna och lummiga trädgård finns här en massa plats för barnen att rymma alla sina uteleksaker medan du själv kan njuta av dom vackra träden och planteringarna denna fastighet erbjuder dig . Invid bostadshuset ligger ett garage avsett för en bil samt en carport so

Karta för Haratjärnvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-123m2-ursviken-skelleftea-kommun-haratjarnvagen-1-21348641

Avstånd till vatten: 150 meter

Foto av: Ola Westerberg @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.