Harabergsgatan 29 – 5 – Herrljunga kommun

Utgångspris: 1.195.000 kr

Beskrivning av Harabergsgatan 29

Välkommen till Harabergsgatan 29 och denna enplansvilla på eftertraktad villagata i det fridfulla Herrljunga. Fastigheten är belägen på lugn återvändsgata och här bor du bekvämt i ett plan men med alla tänkbara bekvämligheter för en bekymmersfri vardag.

Bostaden fördelar sig över 106kvm på tre sovrum i olika storlek. Ett rymligt kök med bra arbetsytor, skafferi samt gott om förvaring via gott om överskåp. Kyl och frys är i fullhöjd. Den charmiga kakelugnen i det trevliga vardagsrummet skapar en varm atmosfär, perfekt för mysiga kvällar med nära och kära, denna har inte använts av nuvarande ägare så bör besiktigas innan användning.

I anslutning till vardagsrummet byggdes det 2009 till ett uterum på ca 15kvm, detta ligger med fönster i söder och västerläge och i anslutning till altanen skapar det en trevlig oas på baksidan där man kan koppla av året om. Här kan du njuta av solen som värmer upp och duka upp för trevliga middagar med vänner och familj. Via altanen som sträcker sig runt fastigheten kan du följa solens strålar under dagen. En ytterligare bekvämlighet är garaget på uppfarten där du bekvämt kan parkera bilen och innanför garaget har du även ett generöst förråd för diverse förvaring.

Att bo på Harabergsgatan 29 innebär att du lever bekvämt på ett enda plan, och dessutom på en återvändsgata som bidrar till en lugn och avkopplande atmosfär. Anmäl dig till visning eller kontakta mäklare Johan Andersson på 0709-950910 för mer information.

Karta för Harabergsgatan 29

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-herrljunga-herrljunga-kommun-harabergsgatan-29-21270345

Avstånd till vatten: 350 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.