Hanhals Skolväg 3 – 4 – Kungsbacka kommun

Utgångspris: 4.995.000 kr

Beskrivning av Hanhals Skolväg 3

Välkomna till den här genomgående renoverade bostaden. Bostadens idylliska, lantliga läge och dess lummiga trädgård bjuder in till härliga dagar under årets alla årstider för både stora och små. Den avkopplande omgivningen förlängs med närhet till både skog, sjö och hav. Här ges ni möjlighet att ta en härlig promenad till bland annat Rolfsån som bjuder på fiskrika strömmar och utsikt över områdets dalar.

Bostaden bjuder in till stora sällskapsytor tack vare sin öppna planlösning och inbjudande miljö. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet erbjuder matplats för större sällskap med en av bostadens två kaminer i centrum. Här har ni möjlighet att slå er ner framför en sprakande brasa och njuta av såväl mysiga morgnar som kyliga kvällar.
I köket möts ni av en öppen miljö med stora bänkytor och mycket förvaringsmöjligheter i såväl köket som det intilliggande grovköket. Här kan ni njuta av utsikten av hagar och ängar samtidigt som ni förbereder kvällens middag.

På ovanvåningen finner ni bostadens mer privata del med en hall som mynnar ut i tre sovrum och två badrum. Här är bostadens andra kamin strategiskt placerad för att erbjuda maximal spridning av värme som såväl en mysig känsla.
I master bedroom finner ni såväl ett eget välutrustat badrum samt utgång till balkongen där ni får vida utsikter med både morgon samt kvällssol.
På tomten finns garaget som är perfekt för den händige med plats för trädgårdsredskap och maskiner samtidigt som det erbjuder plats för ett isolerat hemmakontor på garagets utrustade loft. Detta är ett utrymme som är perfekt att nyttja vid övernattningsgäster som när du vill ha lite lugn och ro.
Denna bostad är perfekt belägen då den erbjuder både en isolerad och privat miljö samtidigt som du har både förskolor och skolor samt matbutiker och kommunikationer på ett bekvämt avstånd.

För mer information om bostaden, vänligen hör av er till ansvarig mäklare Fanny Reuterfeldt Jeppsson
[email protected]
070-691 87 47

Karta för Hanhals Skolväg 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hanhals-kungsbacka-kommun-hanhals-skolvag-3-21146903

2100