Handlarens väg 17 – 5 – Kristianstads kommun

Utgångspris: 3.195.000 kr

Beskrivning av Handlarens väg 17

På lugn och familjevänlig gata i mysiga Balsby, med gångavstånd till badplatsen, ligger denna trevliga 1,5-plansvilla med vidbyggt garage och källare. Villan har även ett stort uterum att njuta i från tidig vår till sen höst. Från uterummet har vi access till trädgården som är synnerligen välskött, här är sol från morgon till kväll!
Tomten är mycket välskött med flertalet fruktträd och en trevlig takbeklädd uteplats för många njutbara stunder, här står grillen bra placerad.
Garage och stor uppfart med plats för många bilar. På tomten står även en friggebod som rymmer trädgårdsredskapen och andra allehanda ting.
Genom häcken på baksidan, via en portal tar man sig lätt ut på cykelvägen som går hela vägen in till Kristianstad eller ner till badplatsen som nås på endast en minut.

Interiört finner vi väldisponerade och trevliga 5 rum och kök. På nästan hela entréplanet ligger snyggt mörkt skeppsgolv. Entréplanet erbjuder en bra hall, stora och luftiga sällskapsytor i de båda vardagsrummen som rymmer både loungemöbler, matsal med plats för många middagsgäster och tv-hörna. Intill matsalen finner vi det snygga köket från Kvänum med alla önskvärda bekvämligheter. Här finns även ett rymligt sovrum, nyrenoverat badrum från 2023 med dusch. Här finns groventré som tar oss vidare till det vidbyggda garaget.

En trappa i hallen leder oss upp till ovanvåningen där vi möts av en mindre allrum i takkupan som funkar bra som kontorsutrymme eller kanske pysselhörna. Här uppe finns 2 bra sovrum med inbyggd garderobsförvaring samt ett ljust helkaklat badrum med bubbelbadkar.

På källarplanet, som är uppvärmd, finns tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, torktumlare och tvättho. Bra och rymligt torkrum för kläderna där även värmepannan är placerad och ytterligare rum för förvaring/förråd. Här finns ett tvättnedkast från hallen i entréplanet vilket förenklar vardagen.

Söker ni efter en trevlig familjevilla på toppenläge i Balsby, då har ni hittat rätt!

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Karta för Handlarens väg 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-balsby-kristianstads-kommun-handlarens-vag-17-21270867

Avstånd till vatten: 100

Bild från: