Hamrénsvägen 9 – 6 – Vännäs kommun

Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Hamrénsvägen 9

Varmt välkomna till Hamrénsvägen 9 till detta trevliga och välunderhållna hus, här kan ni rymma den stora familjen och skapa er alldeles egna oas.

Drömmer ni om en fin villa en bit från stan? Då har du kommit helt rätt. I mysiga Vännäsby finner du denna tvåplansvilla på en lummig trädgårdstomt med flera trivsamma materialval, renoveringar och detaljer.

När du kliver in genom entrén möts du av väldisponerade ytor och ett rikligt ljusinsläpp som framhäver villans varma och inbjudande atmosfär. Entréplan erbjuder bl.a. ett rymligt kök med exklusiva materialval, tvättstuga med plats för förvaring och ordentligt torkutrymme, helkaklad gästtoalett i natursten samt ett trivsamt vardagsrum med generösa sociala ytor, lätteldad täljstensugn och utgång till det väl tilltagna inglasade uterummet. Alla utrymmen med klinker har härlig komfortabel golvvärme. Det övre planet disponerar ett helkaklat badrum/relax med dusch, jacuzzi samt bastu. Det finns upp till fem trivsamma sovrum varav ett master bedroom med walk-in-closet.

I Vännäsby bor du med närhet till naturen, förskola och skola. På mycket kort avstånd finns dessutom hållplatser för både tåg och buss för enkel transport.

Välkommen hem!

Karta för Hamrénsvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vannasby-vannas-kommun-hamrensvagen-9-20962496

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.