Hamnslåtten 104 – 5 – Kramfors kommun

Utgångspris: 2 600 000 kr

Beskrivning av Hamnslåtten 104

Välkommen till en charmig och välrenoverad bostad från 1909 i populära Norrfällsviken. Här finns en stor boyta på 140 kvm och en generös biyta på 70 kvm att utforska. Detta hem har även en härlig inglasad uteplats in mot gården, perfekt för grillkvällar och umgänge med nära och kära. Separat uthyrningslägenhet som är helt nyrenoverad med nytt kök och vitvaror, badrum, 3-glasfönster och alla ytskikt. Eldstad och garage ingår vilket ger extra bekvämlighet och möjligheter för den nya ägaren.

Området runt bostaden bjuder på lugn och ro med närhet till vacker natur och skogspromenader med havet alldeles inpå. Norrfällsviken erbjuder ett varierat utbud av service och bekvämligheter med flera restauranger, golfbana samt padelbana, medan Mjällom som ligger några km ifrån, erbjuder livsmedelsbutik mm. Det finns gott om trevliga utflyktsmål i området om man vill se sig om lite någon dag.

Det här hemmet är perfekt för den som söker ett traditionellt boende med moderna bekvämligheter. Det passar också toppen för den som har verksamhet att bedriva. Inglasningen mot vägen har fungerat som en souvenirbutik för nuvarande ägarna. Ta chansen att tillsammans med oss upptäcka denna pärla i – välkommen att höra av dig för mer information och visning!

Karta för Hamnslåtten 104

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-mjallom-kramfors-kommun-hamnslatten-104-21315615

Avstånd till vatten: 600 meter

Foto av: Martin Edholm @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.