Hamnfyrsvägen 32 – 6 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 25.000.000 kr

Beskrivning av Hamnfyrsvägen 32

Välkommen till detta enastående hus med en exklusiv utsikt över Göteborgs skärgård ritat av Stefan Rupert. Här möts högkvalitativa materialval och modern design på ett sätt som tar andan ur dig. De generösa fönsterpartierna öppnar upp för en oavbruten panoramavy över den bedårande skärgården och bjuder in det naturliga ljuset.
Huset öppnar upp på entréplanet med en social och öppen planlösning, inklusive ett fullt utrustat kök, rymligt vardagsrum och ett magnifikt master bedroom med tillhörande badrum. Här har varje detalj noggrant övervägts och materialen håller absolut högsta kvalitet.
Nedervåningen är lika imponerande och erbjuder en biograf för dina filmkvällar samt ett gästrum som garanterar komfort för dina besökare. Ett väl tilltaget allrum ger dig utrymme för olika aktiviteter. Det mest enastående är relaxavdelningen med bastu, badrum och en direkt koppling till poolen, som är elegant upplyst och perfekt tempererad för din komfort samt en stor jacuzzi i bästa solläge.
Villan är även väldigt energieffektiv med sin bergvärme och solcellsanläggning.
Detta hus erbjuder en unik möjlighet att leva i lyx och nära naturen samtidigt. Varje dag kommer du att vakna upp till den fantastiska utsikten över skärgården och ha tillgång till en bostad som är skapad för att imponera. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva detta drömhus själv.

Karta för Hamnfyrsvägen 32

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-torslanda-hjuvik-goteborgs-kommun-hamnfyrsvagen-32-21150499

Avstånd till vatten:

Bild från: