Hammarby 107 – 5 – Mörbylånga kommun

Utgångspris: 3 975 000 kr

Beskrivning av Hammarby 107

Vik av ifrån landsvägen ner mot Hammarby, här passerar du på vägen mot ditt nya drömställe; Alvaret med sin unika fauna och natur, odlingslandskapet med otroliga öppna fält mot Kalmarsund och vackra platser såsom Eckelsudde och Gåssten. Väl framme möter ni denna välbevarade Ölandsgård med otroliga utrymmen som är användbara till precis allting.
Här har ägarna med sin varsamma hand och efter bästa förmåga valt att behålla samt bevara så mångas karakteristiska samt tidlösa detaljer som möjligt. Denna gård kommer stå sig lika vacker om ännu ett sekel eller flera!

Bostadshuset som är i 2-plan kommer snabbt att bli ert nya hem, här möts man direkt av en härlig känsla redan i entrén och dess veranda som vätter mot gårsplanen. De sociala ytorna med matsal och vardagsrum ligger i fil med varandra. Sedan finns ett lantligt kök med gott om svängutrymme för den skicklige kocken att svänga sina karotter. Fräsch duschutrymme som är helkaklat och med tvättmöjligheter. Övreplan nås genom trappa i entréhallen och ger sedan hela tre stora och rejäla sovrum samt en extra WC för att slippa gå i trapporna mer än nödvändigt.

På fastigheten finns sedan en större lada med inredd och isolerad verkstad, stora portar för att komma in med större maskiner och i de två traktorgaragen intill att parkera dem. Ett äldre brygghus i kalksten avslutar biutrymmena på gården som ligger närmast huset och huserar även en större matkällare eller framtida vincavé.
I det mest solsäkra hörnet har ägarna byggt en fristående veranda för att kunna njuta av de svalare kvällarna eller när brisen ifrån havet blir kylig nog för att gå under tak här på solen och vindarnas Ö.

Gångavstånd från fastigheten finns en oslipad pärla i Gåssten där doppet i Kalmarsund bäst tas samt umgänget med grannarna på landet är som enklast. I Södra Möckleby finns obemannad 24/7 affär, blomsteraffär, frisör och en Pizzeria. Till Kastlösa med bykrog och fler evenemang är det bara 10min med bil samt till Grönhögen för Golf ca 15min.

Varmt välkomna till Radbyn Hammarby och ”Pers Gården” på Södra Öland!

Karta för Hammarby 107

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-degerhamn-morbylanga-kommun-hammarby-107-21301443

Avstånd till vatten: 600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.