Hallavägen 13 – 5 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 4.295.000 kr

Beskrivning av Hallavägen 13

Fastighetsbyrån är glada över att kunna presentera detta trevliga suterränghus med härligt utsiktsläge intill grönområde. Med en oslagbar utsikt över Vättern, en underbar altan och en genomtänkt layout med rymliga rum, erbjuder denna unika fastighet det perfekta drömhemmet för blivande ägare.

Intrycken är många och positiva och fastigheten är i bra skick. Nuvarande ägare har definitivt haft hög trivsel som utgångspunkt. Ljusinflödet i huset är vackert under hela dagen och även långt in på kvällen då kvällssolen tar vid, insynen är minimal.

Kombinationen av öppna fina sällskapsytor och tre-fyra rymliga sovrum ger bostaden en tacksam rymd och atmosfär. Planeringen är genomtänkt. Vardagsrummet är tilltaget med plats för såväl soffgrupp och matsalsmöblering, sovrummen är gedigna, badrummen är rymliga och i allrummet på nederplan finns en öppenspis.

Det lilla huset på fastigheten skapar en kompakt och funktionell plats för rekreation och kreativitet. Ett praktiskt och charmig tillägg till fastigheten, som möjliggör olika användningsområden beroende på behoven.

Trånghalla i Bankeryd är känt för sitt lugn och sina grönområden, samtidigt som centrum med butiker och restauranger ligger en kort bilresa bort.

Sammanfattningsvis är detta suterränghus en unik möjlighet att bo med en oslagbar utsikt och rymliga rum nära naturen och bekvämligheter.

Mäklaren informerar:
– 2004 Bytt uppvärmningssystem till Bergvärme
– 2009 Nytt kök Marbodal
– 2013 Ny altan
– 2014 Badrum överplan
– 2014 Radonmätning 90 Bq/kubikmeter
– 2015 Badrum nedreplan
– 2016 Asfaltering Garageinfart
– 2018 Indragning fiber
– 2020 Slipning av parkett hall samt vardagsrum
– 2020 Ny tvättmaskin
– 2022 Ny ugn samt fläkt
– 2023 Åtgärdat dela av taket som hade förhöjd fuktvärde: Bytt ut rå spont, papp, läkt, nya pannor och taksteg monterat.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu för mer information eller bokning av en privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare Marius Tunaru 073-566 89 00.

Karta för Hallavägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tranghalla-jonkopings-kommun-hallavagen-13-21134975

400