Hagvägen 5 – 3 – Tierps kommun

Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Hagvägen 5

Längs lugn återvändsgata hittar ni denna lättskötta tegelvilla om ett plan med källare. Villan ligger som nästsista hus på gatan vid en återvändsplan, ett mycket lugnt läge utan förbipasserande trafik. Tomten med fina gräsytor på fram- och baksida erbjuder sol hela dagen samt skuggiga lägen för den som önskar. Om sommarkvällarna kan ni njuta av kvällssolen på den rymliga altanen.

Välkommen till Hagvägen 5 – lättskötta 87 kvm som disponeras över hall, kök, badrum, matplats, sovrum, matrum och ett stort vardagsrum. Idag erbjuder huset ett sovrum i entréplanet men matrummet liksom halva vardagsrummet kan med fördel göras om till sovrum. Huset uppfördes 1961 och 12 år senare byggdes huset ut och vardagsrummet blev större. Tre år senare tillfördes altanen. I mitten av 80-talet byttes taket till betongpannor och genom alla åren med jämna mellanrum har huset renoverats med nya ytskikt. Renoveringarna skedde fram till 2012 då sista renoveringarna utfördes med badrumsrenovering och målning/tapetsering av väggar och tak i entréplanet. Dessförinnan installerades 3-glasfönster år 2000.
Källarplanet har inte renoverats – där möter ni en gillestuga, matkällare, pannrum, förråd, tvättstuga/duschrum samt garage.

I detta hus får ni kommunalt vatten och avlopp, vattenburen värme med oljeeldning, luft/luftvärmefläkt och 3-glasfönster. Det finns inte fiber installerat eller framdraget till tomtgränsen men det går en kabel förbi tomten då grannarna på båda sidor om denna fastighet har fiber.

I Tobo har ni ett bra pendlarläge med Mälartåg som på 29 minuter tar er till Uppsala, 7 minuter till Tierp och 39 min till Gävle och många mellanliggande stationer. Tobo som är en gammal bruksort erbjuder förutom fina omgivningar och byggnader en fin gemenskap på orten med bland annat ett levande föreningsliv, aktiviteter i Folkets hus, Regnbågens förskola (ålder 1-5 år). Närmaste skola finner ni i Örbyhus skola (åk 1-9). I Örbyhus finns badmöjligheter i pooler både inomhus och utomhus. Vill ni ta en cykeltur från huset når ni mysiga Strömabadet med liten sandstrand och bryggor på dryga 10 minuter.

Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Karta för Hagvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-tobo-tierps-kommun-hagvagen-5-21332359

Avstånd till vatten: 2600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.