Haguddsvägen 10 – 4 – Härryda kommun

Utgångspris: 6.125.000 kr

Beskrivning av Haguddsvägen 10

LÄGE – LÄGE – LÄGE !

Välkommen till detta oslagbara rofyllda läge invid Nordsjön i Benareby – Här har du badrocksavstånd till brygga och badplats – lägger din båt i sjön och fiskar upp några abborrar som du senare grillar, åker skridskor, utmanar barnen och grannarna på hockey mm.
Från villan som ligger med söderläge har du fri utsikt över brygga och en riktigt stor del av sjön. Generöst tilltagna altaner i öster, söder och väster där familjen tillbringar större delen av våren, sommaren och hösten. Fri utsikt och ingen insyn. Stor markis över altanen. Fönstermarkiser i söder- och västerläge. Tomten är natur- och trädgårdstomt med otroligt vackra planteringar och med blommor och växter från när och fjärran. Här finns även plats för äpple- och plommonträd vilka är vackert spaljerade vid specialbeställda metallställningar. På tomten finns även ett härligt växthus där det under säsong odlas grönsaker för fullt. Lika vackert sommar som vinter.
Nu går vi in i villan som upplevs varm och välkomnande. Villan byggdes om och till 2014-2015 så alla golv, tak och väggar fick nya ytskikt utom källardelen som målades om 2021. Trevlig entréhall med bra förvaringsutrymmen i form av avhängning vid entrédörren, skjutdörrsgarderob med spegeldörrar samt ytterligare förvaring bakom ett vackert draperi. Klinker vid entré som övergår i mörk enstavig parkett. Den inre hallen har tre garderober och trappan till övervåningen. Vi stannar på entréplanet och går vidare in till de två sovrummen varav det ena är ett större föräldrasovrum med garderobsvägg samt ytterligare garderober där hörngarderoben har en spegeldörr. En praktisk luft/luftvärmepump vilken är skön att köra kyla med när det är varma sommardagar. Vi går upp en halvtrappa till utrymmet för tvättstuga och förråd/hobby. I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare från 2021 samt vattenpump, och hydrofor även dessa från 2021. Här finner vi även sjövärmepumpen med varmvattenberedare. Ommålning har skett 2021, en praktisk groventré finns med direktaccess till trädgården. Vi går upp ytterligare en trappa och direkt till höger med några trappsteg ner det vackra avkopplingsrummet/vardagsrummet med stora fönsterpartier och den otroligt vackra utsikten som är svår att se sig mätt på. Även här tillbringas många timmar med en god bok, en kopp kaffe eller kanske ett glas vin i lugnets tecken. Vi kommer även ut till altanen genom dubbeldörrarna som oftast står helt öppna på sommaren. Vi går upp de få trappstegen igen till vardagsrummet med den värmande brasspisen. /Kan enkelt bli ett sovrum om så önskas/. Köket ligger i anslutning till vardagsrummen och är ett matlagningskök med matplats vid fönstren och även här upplevs lugnet med skogen inpå knuten, utsikten över sjön och alla småfåglar utanför fönstren.
Köket har vit köksinredning med rostfria handtag och maskinpark från 2015. Kyl och frys, spis med häll, fläkt, diskmaskin, micro. Bänkskivor av kompositsten. Spotlights i tak ur funktion. Stänkskydd av kakel. Kyl, frys och micro är placerade i passage mellan kök och duschrum. I passagen finns fler garderober för förvaring och även köksingången direkt ut till altan och trädgård på östersidan. Duschrummet från 2015 är helkaklat i ljusa färger och har duschkabin med massagestrålar, toalett, handfat med kommod, vägghyllor samt väggspegel. Ett underbart läge med en fantastiskt hemtrevlig villa – måste ses !

FÖRBESIKTNING HAR SKETT OCH ÖVERLÅTELSEFÖRSÄKRING TECKNAS !

Karta för Haguddsvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-molnlycke-benareby-harryda-kommun-haguddsvagen-10-21264936

Avstånd till vatten: 50 meter

Foto av: björn johansson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.