Hagmarksvägen 9 – 3 – Falkenbergs kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Hagmarksvägen 9

Varmt välkomna till Hagmarksvägen 9!

Framför er har ni en praktisk enplansvilla med ett sprillans nytt och väldigt tilltalande kök. Interiört imponerar villan med en smidig planlösning med välkomnade atmosfär där de sociala ytorna är samlade och sovrum, tvättstuga och badrum i sin egna del av bostaden. Den välkomnande entrén leder dig vidare till de flesta öppna ytorna inklusive det mysiga köket. Med en smart lösning mellan kök och vardagsrum blir det inbjudande och trevligt när vänner och familj är på besök. Det tillbyggda uterummet som har utgång från matplats/kök bidrar med extra sällskapsyta under våra härliga dagar. Kombinationen av stora fönsterpartier i vardagsrum och med extra ljusinsläpp från uterummet blir de sociala ytorna ljusa och harmoniska. Åt andra hållet i bostaden ligger de två sovrummen, ett badrum och även separat tvättstuga. Intill entrén ligger också en gäst-wc. I carporten finns en laddbox installerad med ett bakomliggande förråd.

På Hagmarksvägen finner du en fridfull tillvaro, som är belägen på en återvändsgata i det omtyckta och barnvänliga villaområdet. Trädgården är trivsam, skapad med kärlek av nuvarande ägare.
Det inglasade uterummet mot sydväst lockar till avkoppling och njutning, med ett intilliggande soldäck perfekt för soliga dagar och en dos av D-vitamin.

Hagmarksvägen 9 är verkligen något som måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess praktiska fördelar och givetvis skönhet. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att diskutera möjligheten till ditt nya drömhem. Tillträde planeras till mitten av mars 2024 med viss flexibilitet.

Karta för Hagmarksvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-troingeberg-falkenbergs-kommun-hagmarksvagen-9-20718295

1500

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.