Häggtäppsvägen 9 – 5 – Strängnäs kommun

Utgångspris: 3.395.000 kr

Beskrivning av Häggtäppsvägen 9

Välkommen till Häggtäppsvägen 9, en rymlig familjevilla med högt, fint läge, ostört utan insyn och med skogen alldeles bakom huset. Här finns ett stort fint uterum, inglasat med skjutdörrar och skjutfönster, rymligt garage med separat förrådsrum, kallförråd för ved m.m. samt en takad altan. Här ges möjligheten att få bosätta sig i ett perfekt boende för barnfamiljen på lugn och barnvänlig gata i ett litet samhälle med närhet till fina grönområden och badplats med sandstrand samt badbryggor.
Här välkomnas ni av en generös och luftig hall som leder vidare till husets kök med stora bra ytor för många att umgås. Köket angränsar till vardagsrummet, även det ett stort rum med braskamin och utgång till det inglasade uterummet.
Köket är ett U-kök med gott om arbetsytor och som ger en öppen, härlig känsla mot matplatsen och vardagsrummet. Huset har tre sovrum, ett i entréplanet och två på övre plan. På övre plan finns även ett stort allrum och duschrum med WC. I entréplanet finns det en gästtoalett och tvättstuga med groventré och duschplats, helrenoverat 2017 med klinkergolv, vattenburen golvvärme och våtrumsskivor på väggarna.

Huset erbjuder uteplatser i flera väderstreck, det inglasade uterummet är placerat i soligt sydvästligt läge och på baksidan av förrådet i nordostligt läge finns en takad altan med helt ogenerat läge mot skogen. Plan lättskött tomt med gräsmatta och fruktträd. Sjövatten finns för bevattning.

Husets värmesystem är bergvärme vilket ger låga bra driftskostnader samt att det finns braskamin som extra värmekälla och mysfaktor.

Det finns en förskola i Härad för barn 1-5 år.
Från huset når ni centrala Strängnäs på ca. 10 min med bil. E20 med bra pendlingsläge till Eskilstuna och Södertälje nås på ett par minuter med bil. I Strängnäs finns flertalet förskolor, skolor, idrottsplatser, skatepark, motionsspår, gym och golfbana samt den mysiga stadskärnan med småbåtshamn i Västerviken, lekpark, bad på Visholmen och ett bra utbud med restauranger, caféer och butiker. Här finns även resecentrum för dig som pendlar med tåg in till Stockholms centralstation. Bussförbindelser till både centrum och resecentrum finns på gångavstånd från huset.

Karta för Häggtäppsvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-harad-strangnas-kommun-haggtappsvagen-9-20959856

Avstånd till vatten: 800 meter

Foto av: Krister @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.