Hagen Hästhagsvägen 33 – 3 – Flens kommun

Utgångspris: 1 675 000 kr

Beskrivning av Hagen Hästhagsvägen 33

Välkomna till Hagen strax utanför Sparreholm. Här erbjuds ett gediget boende med två sovrum (har varit tre, med lätta medel kan det återställas till tre), kök med matplats och allrum i öppen planlösning samt duschrum. För gäster och vänner finns ett rymligt gästrum i separat stuga och det finns även gott om utrymme för redskap, verktyg och ved. Huset är i underhålls- samt renoveringsbehov. Främst så är duschrummet av äldre karaktär och så även taket. Här gäller det att öppna upp sinnena och se potentialen.

Läget är här fantastiskt i det lilla fritidshusområdet, i bakkant på tomten, gränsar mot allmänning och skog samt flipflopsavstånd till badplats med sandstrand, brygga och bastu samt även lekplats med basketplan, gungor och rutschkana.
Sjön Båven är den största sjön inom Södermanlands gränser. Det är en klarvatten sjö med bra fiske och med mängder av vikar och öar att utforska. Man kan ta sin båt till Sparreholm och äta eller fika på Slottscaféet eller slå läger på någon av alla öar. Vintertid är sjön också mycket populär för långfärdsskridskoåkning och i huset finns en härlig öppen spis att värma sig vid efter en dag på skridskorna.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Karta för Hagen Hästhagsvägen 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-sparreholm-flens-kommun-hagen-hasthagsvagen-33-21331245

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.