Hagavägen 20 – 7 – Nyköpings kommun

Utgångspris: 4 675 000 kr

Beskrivning av Hagavägen 20

SJÖNÄRA – SEKELSKIFTESDRÖM – SYDVÄSTLÄGE

I vackra Södermanland med ett sjönära läge intill Långhalsen finner ni denna underbar sekelskiftesdröm! Med en otrolig charm och karaktär är den unik i sitt slag. Huset kallades ursprungligen för Villa Björka, senare för bara Björka. Huset var ett av de första som byggdes på det markområde Axel Jurell köpte år 1900.

Fasadens elegant formade fönster och takkupor skapar en tidlös aura, medans den lättskötta trädgården omkring huset ger en privat och lugn atmosfär. Det rymliga vardagsrummet bjuder på originalgolv och eldstad som ger en mysig känsla under kyligare kvällar. Stora fönster öppnar upp rummet och låter naturligt ljus flöda in, samtidigt som de ramar in den förtrollande sjöutsikten. Köket är en harmonisk blandning av gammalt och nytt, här har vägg tagits ner och öppnats upp mot matplats. Villans övre plan erbjuder fyra sovrum, ett badrum och ett rymligt allrum med öppen spis, samt två balkonger med underbar sjöutsikt. Källarplanet har goda förvaringsutrymmen, tvättstuga, torkrum och bastu. Villan har genomgått kontinuerligt underhåll senaste åren som bland annat installerad bergvärme och solceller. Fiber finns framdraget till tomtgräns.

Trädgården är en idyllisk plats för avkoppling och trädgårdsodling. En generös altan perfekt belägen på husets baksida om 127 kvm i sydvästläge med utsikt över Långhalsen bjuder in till utomhusmiddagar medan du njuter av den friska sjöluften och de vackra solnedgångarna. Denna villa är inte bara ett hem utan en resa tillbaka i tiden, där varje hörn berättar en historia och varje vy erbjuder en slående skönhet.

Här erbjuds en perfekt plats för avkoppling omgiven av fantastisk natur. I området finns möjlighet till fiske, bad och vackra promenadstråk. Ca. 25 minuter in till Nyköping och ungefär lika långt till Flen och Katrineholm.

Detta är verkligen ett hus värd att kalla HEM!

Karta för Hagavägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vrena-nykopings-kommun-hagavagen-20-21288271

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.