Hagabergsvägen 11 – 5 – Falkenbergs kommun

Utgångspris: 775.000 kr

Beskrivning av Hagabergsvägen 11

Välkomna till Gällared och detta vackra hus från 1920-talet som nu söker en ägare som inte är rädd för att ta på sig snickarbyxorna!
Huset ägs för närvarande av en stiftelse som har som ändamål att försköna Gällareds kyrkby samt bevara kulturella minnesmärken i Gällared. Det är ett bra tag sedan någon bodde stadigvarande i huset, det har varit använt på senare tid som en samlingslokal. Framförallt utsidan behöver sig en rejäl renovering, men när man kliver in i huset blir man förvånad över det bra skicket.
På entréplan finns ett enkelt kök, ett rejält sovrum, en glasveranda på framsidan, en inre hall intill ett duschrum/WC som renoverades i början på 90-talet samt ett härligt vardagsrum med matrumsdel intill. På övre plan finns ett öppet allrum, samt ett utrymme där det tidigare troligen varit ett litet köksutrymme (här finns också en gjutjärnsspis) och ett mindre sovrum intill.
Ett uthus i vinkel bjuder på ett mindre stall, utedass, förvaringsutrymme samt ett isolerat och inrett samlingsrum.
Huset är inventerat av kulturmiljö Halland 2007 och har klassning B (se länk till inventeringen längre ner i beskrivningen).
Huset säljs av stiftelsen och kommer att säljas med friskrivningsklausul mot så kallade dolda fel. Det är upp till köparen att vidta undersökning/besiktning av fastigheten.
Fiber är installerat och huset är tillkopplat kommunalt vatten och avlopp. OBS! Inga förhandsvisningar är aktuella.

Karta för Hagabergsvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gallared-falkenbergs-kommun-hagabergsvagen-11-21297687

300

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.