Hackstad Åttingen 1 – 5 – Linköpings kommun

Utgångspris: 4.595.000 kr

Beskrivning av Hackstad Åttingen 1

Det är få förunnat att dessa chanser dyker upp på marknaden. Vi kan nu stolt presentera en mycket attraktiv familjevilla med ett oslagbart läge omgivet av vatten, åkrar och skog i härlig harmoni. En lantlig dröm kan nu äntligen gå i uppfyllelse!

Villan är mycket välplanerad och är disponerad på 155 kvadratmeter. Här inryms fem rum varav tre sovrum, öppna, sociala ytor och ett renoverat badrum på övervåningen. Vardagsrummet har en mysig braskamin och stora sociala ytor. I anslutning till bostadens vardagsrum finns ett inglasat uterum där man kan njuta av de fantastiska vyerna och ljudet från den porlande bäcken som går längs med tomtgränsen. Separat rum med bardisk och inbyggd vinkyl. Renoverat kök i grått med rostfria vitvaror, vitt kakel som stänkskydd och gråa stilrena köksluckor. Helkaklad toalett med tvättmaskin och torktumlare. Flertalet generösa förvaringsutrymmen genomgående för hela bostaden.

Huset med dess fantastiska läge står på en härlig trädgårdstomt om 2 410 kvadratmeter samt ytterligare vattenareal om 382 kvadratmeter. Här omges man av det vackra slättlandskapet, hage och ett stall i den ena riktningen och av ett mysigt vattendrag i den andra. Tomten vetter mot söder vilket innebär att solen strålar in från morgon till kväll. Via huset finns ett stort inglasat uterum, trädäck med lyxigt spabad samt flertalet fruktträd och bärbuskar. Mycket generöst tilltagen gräsyta där man kan breda ut sig för diverse aktiviteter. På tomten finns även ett större gästhus om 38 kvadratmeter med separat sovrum, vardagsrum, duschrum samt kök. Det andra lite mindre uthuset om 13.5 kvadratmeter är utrustat med en relaxavdelning och vedeldad bastu. Pool som värms upp via luftvärmepump med tillhörande pooltak. Stallet om 168 kvadratmeter rymmer gott om förvaringsutrymmen, två hästboxar och en loge. Utanför stallet når man även en laddbox installerad för elbil samt solpaneler på taket.

Här kan man verkligen känna sig som hemma och finna lugnet samtidigt som du endast befinner dig 20 minuters bilfärd från Linköpings centrum. En kortare bilfärd når man Vikingstad med matbutik, grundskola, förskolor och inte minst Östgötapendeln som erbjuder täta tågavgångar till bland annat Linköping, Norrköping och Mjölby.

Detta är en chans som sällan kommer- varmt välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta mäklaren för mer information.

Karta för Hackstad Åttingen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vikingstad,-landet-linkopings-kommun-hackstad-attingen-1-21187095

Avstånd till vatten: 850 meter

Foto av: Sandra Lekander @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.