Grovstahöjden 18 – 5 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Grovstahöjden 18

Välkommen till denna charmiga villa om 167 kvadratmeter, perfekt belägen på Grovstahöjden 18 omgiven av natur och lugn!

Entrén välkomnar dig och dina gäster för att direkt bjuda in till detta fantastiska hem. Vidare in finner du det stora vardagsrummet med plats för en stor soffgrupp, här finns även en värmande kamin som skapar en mysig känsla de kallare dagarna. Köket är välutrustat och har goda ytor för perfekt matlagning. Här får du även plats med en större matgrupp. Köket är i vackert trä, utrustat med glaskeramikhäll, inbyggd ugn, diskmaskin i upphöjt läge för ökad komfort samt kyl och frys. Intill köket finns en grovingång med tvättstuga och pannrum. Två bekväma sovrum på bottenvåningen. Det helkaklade badrummet erbjuder toalett och en duschhörna. I anslutning finns ett mindre rum och en bastu.

På övre plan finns två stora stora sovrum varav det ena har ett trinettkök. Båda sovrummen är så pass stora att man skulle kunna dela av och skapa fyra rum på övervåningen vilket skapar möjligheten att anpassa boendet efter just dina önskemål. På övre plan finns också två förråd vilket skapar god förvaring. Ytterligare finns det en WC.

På fastigheten finns också ett garage med gjuten betongplatta och indragen el, här finns plats för en bil. Ytterligare finns det en mindre snickarboa och förrådsdel. Framför garaget finns en grusad uppfart med plats för ca fyra bilar.

Tomten erbjuder både gräsmatta och delar av naturtomt. Tomten ligger i ett högt avskilt läge, omringat av natur. Minimal trafik då huset är den näst sista fastigheten på vägen.

Denna fastighet är värd att se! Kontakta mäklaren vid intresse!Karta för Grovstahöjden 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-grovsta-norrtalje-kommun-grovstahojden-18-21304132

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.